Video

Survivor: Σε κακή κατάσταση η Δήμητρα, που έπεσε λιπόθυμη (vid)

Survivor: Σε κακή κατάσταση η Δήμητρα, που έπεσε λιπόθυμη (vid)
Λίγες ημέρες πριν τον τελικό του Survivor, οι παίκτες έχουν αρχίσει να χάνουν τις δυνάμεις τους, με αποτέλεσμα να καταρρέουν.

Βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor. Θυμίζουμε πως ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης θα διεξαχθεί live στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου την Κυριακή 30/6. Όπως είναι λογικό, λίγο πριν το τέλος οι παίκτες έχουν αρχίσει να καταπονούνται ολοένα και περισσότερο από την κούραση. Κάτι τέτοιο έγινε φανερό και στο επεισόδιο της Πέμπτης (20/6), στο οποίο διεξάχθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας.

Θυμίζουμε πως η λευκή ομάδα είχε κερδίσει στο πρώτο αγώνισμα, κάνοντας το 1-0 κόντρα στη μαύρη ομάδα. Πάντως, εδώ και μέρες οι παίκτες της μαύρης ομάδας παραπονιούνται πως είναι πολύ κουρασμένοι και εξαντλημένοι καθώς μια ίωση τους έχει ταλαιπωρήσει. Το βράδυ της Πέμπτης είδαμε τη Δήμητρα Βαμβακούση να παρουσιάζει έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει, πέφτοντας σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στον πάγκο της ομάδας της με την Κατερίνα Δαλάκα να σπεύδει να τη βοηθήσει, ρίχνοντάς της νερό στο πρόσωπο για να συνέλθει.

Survivor: Ανατροπή με τον τελικό του reality επιβίωσης

Μετά από αρκετούς μήνες το Survivor πλησιάζει στο φινάλε του. Μπορεί οι ομάδες να έχουν γίνει ανάμικτες, αλλά θα πραγματοποιηθούν δυο τελικοί. Ένας σε κάθε χώρα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Ωστόσο υπάρχει μια αλλαγή σχετικά με τον ημιτελικό και τον Ελληνικό τελικό. Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι και οι δυο θα μεταδοθούν ζωντανά από τον ΣΚΑΪ. Όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Τελικά, live θα διεξαχθεί μόνο ο τελικός, με την ίδια ακριβώς διαδικασία, όπως είχε γίνει και τις προηγούμενες φορές. Θα παρακολουθήσουμε λοιπόν αγωνίσματα που έχουν γυριστεί ήδη στον Άγιο Δομίνικο και θα δούμε τους παίκτες κανονικά στους στίβους μάχης! Ένας παίκτης, θα πάει απευθείας στον τελικό, ο οποίος θα είναι αυτός που θα κερδίσει στο symbol game.

Στον ημιτελικό τώρα, ο Σάκης Τανιμανίδης, θα ανακοινώσει τα άλλα τρία ονόματα των παικτών που ο κόσμος επέλεξε με την ψήφο του να δει στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί live στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, την Κυριακή 30/6. Ο παρουσιαστής της εκπομπής προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση στο πρόσφατο συμβούλιο ενώπιον όλων των παικτών του reality.

O Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεν θα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, αλλά πίσω στην Ελλάδα, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Survivor 3 ενημέρωσε τους παίκτες για τις πολιτικές εξελίξεις, λέγοντάς τους ότι στις 7 Ιουλίου θα βρίσκονται πίσω στην Ελλάδα και έτσι θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Όπως προαναφέρθηκε οι εθνικές εκλογές άλλαξαν τον αρχικό προγραμματισμό που ήθελε τον τελικό να διεξαχθεί στις αρχές Ιουλίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments