Αθλητισμός

Άρης: Τα δίνει όλα για Ματέο Γκαρσία – Μαντσίνι

Άρης: Τα δίνει όλα για Ματέο Γκαρσία – Μαντσίνι
Ο Άρης φουλάρει για να ολοκληρώσει ένα διπλό μεταγραφικό χτύπημα με την απόκτηση των Ματέο Γκαρσία και Νταντιέλ Μαντσίσι.

Ο Άρης μπει δυνατά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ήδη αποκτήσει μερικούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με αποκορύφωμα τον Μπράουν Ιντέγιε. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν είναι διατεθειμένοι να μείνουν εκεί και ετοιμάζουν άλλες δυο δυνατές μεταγραφικές κινήσεις. Ο ξεκάθαρος στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να μπουν στην πρώτη τετράδα και παράλληλα να κάνουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Φυσικά ο στόχος του Κυπέλλου δεν είναι τόσο μακρινός.

Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ολοκληρώσει άμεσα ένα διπλό μεταγραφικό χτύπημα. Ο πρώτος στη λίστα είναι ο Ντανιέλ Μαντσίσι. Ο Αργεντινός χαφ αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπορντό, αλλά δεν υπολογίζεται για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει με προορισμό τον Άρη. Παράλληλα η Γαλλική ομάδα θέλει να τελειώνει άμεσα με την υπόθεση προκειμένου να έχει κλείσει τις εκκρεμότητες πριν πάει στην προετοιμασία.

Άρης: Το παλεύει για Ματέο Γκαρσία

Παράλληλα οι άνθρωποι του Άρη βρίσκονται σε επαφές με τον Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε στον Άρη με τη μορφή δανεισμού από την Λας Πάλμας. Οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές και έκαναν πολλές ομάδες να επιθυμούν την απόκτηση του. Μέσα σε αυτές και οι κορυφαίες Ελληνικές. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο να μείνει στον Άρη, αλλά η Ισπανική ομάδα είναι αυτή που παίρνει τις αποφάσεις.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ώστε να μην χαθεί η μεταξύ τους επικοινωνία και να καταφέρει με τον τρόπο του ο παίκτης να πιέσει τη Λας Πάλμας να τον παραχωρήσει εκ νέου. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος της Λας Πάλμας είχε αποκαλύψει ότι ο Ματέο Γκαρσία έχει ήδη πουληθεί. Ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό ποια ομάδα πλήρωσε τη ρήτρα του. Βέβαια δεν αποκλείεται όλα αυτά να είναι παιχνίδια τακτικής. Άλλωστε ο συγκεκριμένος παράγοντας έχει δείξει πόσο σκληρός είναι στις διαπραγματεύσεις και από την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο και την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Πάντα στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη, αλλά ως εναλλακτική περίπτωση του Μαντσίνι. Βέβαια ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και του Παναθηναϊκού. Αυτό σημαίνει πως ο Άρης θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα σε περίπτωση που θέλει αν διατηρήσει τον “Φέτφα” στο ρόστερ του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments