Αθλητισμός

Δημήτρης Αγραβάνης: “Θέλω να μείνω στην ομάδα της καρδιάς μου”

Δημήτρης Αγραβάνης: “Θέλω να μείνω στην ομάδα της καρδιάς μου”
Ο Δημήτρης Αγραβάνης ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του είναι μόνο η παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει στο μυαλό του μόνο τον Ολυμπιακό. Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις που παραχώρησε από τη Ρόδο. Ο Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται εκεί συμμετέχοντας σε τουρνουά “3 on 3” προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, του μεγαλύτερου μπασκετμπολίστα που είδε ποτέ η χώρα μας. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του, ο Αγραβάνης μίλησε για τον Ολυμπιακό, το συμβόλαιό του αλλά και την πρόθεση παραμονής του στην ομάδα.

«Εμείς κάνουμε μεταβατικές προπονήσεις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ κανονικά. Τώρα πήραμε άδεια για να έρθουμε εδώ πέρα. Εγώ έχω συμβόλαιο για του χρόνου. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένειά μου. Ελπίζω να μείνω αλλά θα το μάθουμε. Είμαι και απολύτως υγιής επιτέλους και πραγματικά θέλω να μείνω και να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ των “ερυθρολεύκων”.

Ο Αγραβάνης έχει μεν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν, αν το θελήσουν, δυνατότητα να ενεργοποιήσουν, ή όχι την οψιόν για τη +1 σεζόν. Εάν πράξουν το πρώτο, τότε ο Αγραβάνης θα παραμείνει, ειδάλλως θα χρειαστεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός και τα σενάρια για μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός αναζητά τρόπους να ενισχυθεί δυναμικά ενόψει της νέας σεζόν. Υπό αυτό το πρίσμα εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον για τον Γάλλο μπασκετμπολίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, Φαμπιάν Κοζέρ. Ο 32χρονος παίκτης είχε μια εξαιρετική χρονιά στη Euroleague με 6,9 πόντους (44,1% τρίποντα), 1,9 ασίστ, 1,6 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Final Four είχε 11,5 πόντους στα δύο ματς με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρ.

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται να δαπανήσουν τα χρήματα που έτσι κι αλλιώς θα έδιναν για τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ όμως αναμένεται να υπογράψει στη Φενέρ, έχοντας ήδη συμφωνήσει προφορικά για την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Οπότε, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου,  είναι αυτά τα λεφτά που θα δίνονταν στον Σλούκα, να μοιραστούν σε δύο πολύ καλούς παίκτες. Και ο ένας εξ αυτών να είναι ο Κοζέρ, που έχει τρομερό τρίποντο, καθώς ο Μπλατ θέλει να πάρει παίκτη ο οποίος θα βοηθήσει με το περιφερειακό του σουτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments