Αθλητισμός

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Τι ισχύει με τον Ολυμπιακό

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Τι ισχύει με τον Ολυμπιακό
Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, όμως είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί εν όψει της επόμενης σεζόν.

Το όνομα του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς γράφεται εδώ και αρκετές ημέρες για τον Ολυμπιακό. Και μάλιστα από τους Σέρβους που ουσιαστικά δίνουν την εντύπωση πως εξελίσσεται μια μεταγραφική ιστορία. Οι Σέρβοι λένε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον υψηλόσωμο στόπερ. Και ότι  είναι κοντά σε συμφωνία και με την Παρτιζάν, αλλά και με τον ίδιο. Αν έχουν δίκιο; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πράγματι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, αλλά…

Αυτό το αλλά έχει να κάνει με τη χρονική περίοδο που μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Ο Μάρκοβιτς έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Παρτιζάν. Τη σεζόν που πέρασε για παράδειγμα έκανε 33 συμμετοχές. Ένα παιδί που είναι γεννημένο τον Μάρτη του 2000. Έπαιξε στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν πρωταγωνιστής σε μια από τις μεγάλες φανέλες του Σερβικού ποδοσφαίρου. Δείχνει να έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Και αυτό είναι που προκάλεσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες λοιπόν θέλουν τα δικαιώματα του. Θέλουν όμως και να συνεχίσει να έχει αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Να έχει χρόνο συμμετοχής. Να έχει «παραστάσεις». Ο Μάρκοβιτς σε ενάμιση χρόνο στην Παρτιζάν έχει 50 συμμετοχές. Αν μείνει έναν ακόμη χρόνο εκεί; Πιθανότατα θα ξεπεράσει σε σύνολο τις 80. Ο στόχος λοιπόν είναι να μείνει εκεί. Ή τέλος πάντων να δοθεί κάπου αλλού δανεικός. Σε τέτοιο επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων, υπάρχει ο Βούκοβιτς, ο Μπα, ο Αβραάμ. Υπάρχουν και οι Μεριά, Σισέ στο Κόπα Άφρικα. Και είναι προ των πυλών και ο Σεμέδο. Δεν υπάρχει ανάγκη να προστεθεί άλλος στόπερ. Ανάγκη θα προκύψει αν φύγει όχι ένας αλλά δύο! Ο Βούκοβιτς που ούτως ή άλλως μοιάζει με τον πιο… αδύναμο κρίκο. Και ο Σισέ που θα μπορούσε να δοθεί με μεταγραφή μες το καλοκαίρι. Αν συμβεί αυτό όμως; Τότε ο Ολυμπιακός και πάλι θα εξετάσει την αγορά. Διότι μπορεί να χρειάζεται βασικό. Μπορεί και όχι.

Θα υπάρχει ο Μεριά με τον Σεμέδο. Και να δούμε και τον Μπα που έχει ξεκινήσει στην προετοιμασία πάρα πολύ καλά. Και να χρειαστεί λοιπόν κάποιος, δύσκολα θα είναι στο προφίλ του Μάρκοβιτς. Για αυτό και να αποκτηθεί ο Σέρβος, είτε θα μείνει στην Παρτιζάν. Είτε θα δοθεί αλλού δανεικός.

Όσον αφορά το θέμα του σέντερ φορ, ο Ολυμπιακός κοιτάζει σύμφωνα με δημοσιεύματα την περίπτωση του Ελ Αραμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments