Lifestyle

Θάνος Μικρούτσικος: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – “Δε φοβάμαι”

Θάνος Μικρούτσικος: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – “Δε φοβάμαι”
Συγκλονιστικός ο Θάνος Μικρούτσικος σε συνέντευξη του για το πρόβλημα υγείας. «Δεν φοβάμαι το θάνατο, απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα έρθει».

Συγκλονίζει ο Θάνος Μικρούτσικος. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, αναφέρθηκε στον καρκίνο, λέγοντας πως δεν τον φοβάται. Μίλησε για τον θάνατο που “είναι 3 μέτρα πιο ψηλός, αλλά θέλω να τον κερδίζω στα σημεία σε κάθε γύρο. Κι ας ξέρω ότι θα με ρίξει νοκ άουτ”. Αναφέρθηκε στο πως είναι η κατάσταση της υγείας του, χαρακτηρίζοντάς την πολύ σοβαρή. Και μίλησε ακόμα και για πολιτική και την αποδοχή του στο να μπει στο Επικρατείας του ΚΚΕ.

Τα πιο σημαντικά σημεία της συνέντευξης του Μικρούτσικου, ο οποίος… συγκλονίζει:

  • «Η κατάσταση της υγείας μου είναι σοβαρή, ανεξάρτητα από το πώς με βλέπει ο κόσμος δυνατό και θα είμαι δυνατός μέχρι τέλους. Είναι μια δύσκολη αρρώστια και ο τρόπος που πρέπει ένας ασθενής να την αντιμετωπίζει είναι όχι στον φόβο, όχι στην κατάθλιψη».
  • «Είμαστε εδώ για να πολεμάμε σε αυτή την ζωή, την τελικά τόσο μικρή, είμαστε σχοινοβάτες. Το στοίχημα είναι να σηκωθούμε όρθιοι και να ξαναπερπατήσουμε».
  • «Σε ό,τι αφορά στον θάνατο, εγώ κι αυτός είμαστε δύο πυγμάχοι σε ένα ρινγκ. Αυτός βέβαια, είναι 3 μέτρα ψηλός, εγώ το 1,70 το γνωστό. Ξέρεις ότι στον 15 γύρο θα σε ρίξει νοκ άουτ. Ποιος είναι ο στόχος μου; Να τον κερδίζω σε κάθε γύρο στα σημεία».
  • «Δεν φοβάμαι το θάνατο, απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα έρθει».

Ο Θάνος Μικρούτσικος, που αποφάσισε να δεχτεί την τελευταία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, μιλά και για πολιτική. Επιτίθεται στην κυβέρνηση για την πολιτική των επιδομάτων, λέγοντας πως «έδωσαν την τελευταία στιγμή 1,1 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους την ημέρα, ενώ τους είχαν λιανίσει 10 χρόνια και οι τρεις».

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Σχολιάζοντας δε τη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για τον Κλάους Ρέγκλινγκ (σ.σ. αν ήταν φοιτητής μου στο πανεπιστήμιο θα τον έκοβα), ο Θάνος Μικρούτσικος είπε για τον υπουργό Οικονομικών: «εγώ θα τον έκοβα και από το γυμνάσιο τον Τσακαλώτο».

Δείτε όσα ανέφερε ο Θάνος Μικρούτσικος:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments