Video

Survivor spoiler διαρροή 23/6/19: Ποια ομάδα κερδίζει στο αποψινό αγώνισμα (vid)

Survivor spoiler διαρροή 23/6/19: Ποια ομάδα κερδίζει στο αποψινό αγώνισμα (vid)
Survivor spoiler διαρροή 23/6/19: Έγινε γνωστό ποια ομάδα θα κερδίσει το αποψινό αγώνισμα ασυλίας στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler διαρροή 23/6/19: Ο φετινός κύκλος του reality επιβίωσης οδεύει προς το τέλος του. Μπορεί να μην ήταν τόσο επιτυχημένο όσο τα προηγούμενα, αλλά αρκετός κόσμος το παρακολουθεί ασταμάτητα. Πόσο μάλλον τώρα που έχουν μείνει στον Άγιο Δομίνικο οι καλύτεροι παίκτες. Τα Σαββατοκύριακα οι ομάδες δίνουν ένα παιχνίδι επάθλου και φυσικά τον κρισιμότερο αγώνα της εβδομάδας που κρίνει την ασυλία.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τη νίκη της λευκής ομάδας που απόλαυσε την διαμονή της σε ένα ξενοδοχείο. Μάλιστα, ο αγώνας ήταν ντέρμπι που κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η Κατερίνα Δαλάκα έχασε στους στόχους από την Αφροδίτη Σκαφίδα και δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου ήταν φορτισμένη και με δάκρυα στα μάτια έτρεξε προς το δάσος. Παρά το γεγονός πως οι συμπαίκτες της πήγαν να την παρηγορήσουν, χρειάστηκε αρκετή ώρα για αν ηρεμήσει.

Survivor spoiler διαρροή 23/6/19: Αυτή η ομάδα θα πάρει τη νίκη

Οι παίκτες της άσπρης ομάδας απόλαυσαν λοιπόν τις ανέσεις του ξενοδοχείου, αλλά θα πρέπει να το αφήσουν πίσω τους για να ριχτούν και πάλι στη μάχη. Αυτή τη φορά σε αγώνισμα που θα κρίνει ποια ομάδα θα χάσει παίκτη. Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει κάποια spoiler από την Τουρκία. Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει φήμες από την γειτονική χώρα που δεν έχουν βάση. Μερικές κακές γλώσσες μιλάνε για κατευθυνόμενα spoiler από την παραγωγή.

Αυτή τη φορά τα spoiler θα πέσουν μέσα. Αυτό συμβαίνει γιατί το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα στην Ελλάδα, έχει ήδη παίξει στην Τουρκία. Ο λόγος για αυτή την “καθυστέρηση” είναι το γεγονός πως η Τουρκία βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Οι πληροφορίες από τους γείτονες αναφέρουν ότι η ομάδα που θα κάνει το 1-0 είναι η άσπρη ομάδα. Με αυτό τον τρόπο θα πάρει το προβάδισμα και θα συνεχίσει ένα σερί νικών που τρέχουν τον τελευταίο καιρό.

Τα spoiler αναφέρουν ότι η νίκη για τους άσπρους θα έρθει και με σχετική άνεση. Συγκεκριμένα το σκορ θα είναι 10-4 και θα γίνει μια μεγάλη ανατροπή. Οι λευκοί βρέθηκαν να χάνουν με 4-3, αλλά πήραν τα πάνω τους και τελικά έφτασαν το σκορ στο 9-3 και στο τελικό 10-4. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν μία τιμητική νίκη, προτού η Σεντά χαρίσει στην ομάδα της τον 10ο πόντο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments