Ζώδια

Ζώδια: Ταρώ ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (23/6)

Ζώδια: Ταρώ ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (23/6)
Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (23/6/19).

Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (23/6/19).

Κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Οι φιλίες θα σας δώσουν απαντήσεις εκεί που μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να προβληματιστείτε σχετικά με τα συναισθήματα και τις επιλογές σας αυτή τη στιγμή. Καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο, η επιθυμία σας για συνοχή στην αγάπη, αλλά και στη ζωή αυξάνεται. Μπορεί να απομακρυνθείτε από κάτι που σας προκαλεί ανασφάλεια και είναι ώρα να σκεφτείτε τι χρειάζεστε για το θέμα, ενώ ο Άρης βρίσκεται κι αυτός επίσης, στον Καρκίνο.

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Εσείς εστιάζετε στην παροχή βοήθειας σε άλλους, αυτή τη στιγμή. Ίσως να είστε διατεθειμένοι να δεχτείτε την απώλεια σαν μέρος αυτής της περιόδου της ερωτικής σας ζωής, καθώς αφήνετε παλιές πεποιθήσεις, σε ό,τι αφορά τον έρωτα… και αναζητάτε περιπέτεια.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Αυτό είναι το αποκορύφωμα της ερωτικής σας ζωής, καθώς η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας και ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και ανοίγει την καρδιά σας στην ιδέα του σπιτιού, της οικογένειας και στην δημιουργία μιας περιοχής, όπου αισθάνεστε ότι σας ταιριάζει.

Η σκεπτική πλευρά σας μπορεί να είναι πιο έντονη, και μπορεί να διαπιστώσετε ότι το να μοιραστείτε πράγματα ή σκέψεις, μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια, αν υποψιάζεστε ότι τα πράγματα, είναι μόνο η μία όψη της σχέση σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης

Η ομορφιά μπορεί να είναι υποκειμενική, αλλά μπορείτε να δείτε τα πράγματα, από την άποψη κάποιου άλλου προσώπου.Επαναπροσδιορίζοντας την αγάπη, τις σχέσεις και το σκοπό της ζωής σας, ξαναγνωρίζεστε, με την ενέργειά σας, τώρα που ο ήλιος επιστρέφει στο ζώδιό σας.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη

Ακούγοντας όλους τους άλλους, εκτός από τον εαυτό σας, μπορεί να μπερδευτείτε με αποτέλεσμα να αναρωτιέστε τί να εμπιστευτείτε και ποιόν να πιστέψετε. Μείνετε αληθινός στον εαυτό σας, βλέποντας συμβουλές που γνωρίζετε ότι δεν βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη όταν πρόκειται για ερωτικά θέματα. Επίσης, θυμηθείτε να κρατάτε τα κίνητρά σας κρυφά μέσα σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος

Μια φιλία ή σχέση με κάποιον που είστε κοντά με πλατωνικό τρόπο μπορεί να τονιστεί. Ίσως να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε με κάποιον κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα ή ένας στενό δεσμός, να πάρει έναν ρομαντικό τόνο και ν’ αρχίσει να υποδεικνύει τη δυνατότητα, για ένα στέρεο γάμο.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) κάρτα ταρώ : οι εραστές

Όταν το μονοπάτι χωρίζεται και αισθάνεστε αβέβαιοι, αφιερώστε χρόνο και ακούστε τι λέει η καρδιά σας. Η εσωτερική φωνή σας, μπορεί να μιλήσει πιο δυνατά όταν αισθάνεστε μόνοι στις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να αποσυνδεθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας κύκλο σήμερα, για να αξιοποιήσετε αυτήν την κατευθυντήρια ενέργεια.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Ο πνευματικός σας οδηγός παρακολουθεί τα βήματά σας και σας κρατά ασφαλείς σήμερα. Οι επιλογές και οι ενέργειές σας, σας φέρνουν πιο κοντά στο πεπρωμένο σας. Μη διστάσετε να προσευχηθείτε και να ζητήσετε οτιδήποτε θέλετε ή επιθυμείτε.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : : ο ιεροφάντης Οι αρχές σας μπορεί να δοκιμαστούν…. και κάποιος, ίσως ένας νεαρός ή ο δεσμός σας, να παρατηρεί τον τρόπο που χειρίζεστε μια κατάσταση. Ο ρόλος του μέντορα, μπορεί να μην είναι αποδεκτός με προθυμία από μεριάς σας! Αλλά τα σημερινά γεγονότα, σας επιτρέπουν να γίνετε το πρόσωπο της ημέρας, του οποίου οι επιλογές και ο χαρακτήρας, θα κάνει τους άλλους, να σας θεωρήσουν σαν πρότυπο.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Όσο κι αν θέλετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές αυτή τη στιγμή, είναι καλύτερο να εξετάσετε τις μεγάλες κινήσεις προσεκτικά και να τις ζυγίσετε με συμβουλές από έναν μέντορα ή έναν έμπιστο σύμβουλο.Συγκεντρώστε όλα τα γεγονότα… και στη συνέχεια αποφασίστε τι είναι καλύτερο για εσάς.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα Το να είστε ευέλικτοι, είναι μια διαφορετική προσέγγιση στα προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν σήμερα και να που προσπαθούν να σας απομακρύνουν από τις απολαύσεις της ζωής σας.

Δεν ήσασταν ποτέ πρόθυμοι να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορούσατε να χειριστείτε. Και αν νιώθετε κουρασμένοι, παρατήστε τα! Κι αφήστε το Θεό ν΄ αναλάβει από δω και μπρος.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : εγκράτεια

Το να είστε καλοί και προσεκτικοί σας φέρνει χάρη και καλή τύχη.Η καριέρα ή η εκπαίδευσή σας πρόκειται να περάσει σ’ ένα στάδιο αρμονίας και ισορροπίας, που το χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments