Αθλητισμός

Ενάι Μιχάι: Τελειώνει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Ενάι Μιχάι: Τελειώνει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ
Παίκτης του ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες ο Ενάι Μιχάι.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί ο 20χρονος κεντρικός Ενάι Μιχάι, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, το ίδιο και ο Παναιτωλικός, ο οποίος αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού εδώ και καιρό βρίσκονταν στα… ραντάρ του Δικεφάλου και πλέον οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία.

Το τυπικό σκέλος της μεταγραφής αναμένεται να κλείσει σύντομα, καθώς ο παίκτης θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Μπορεί ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του στη Live Sport πριν από λίγες μέρες να έλεγε πως ακόμα δε γνωρίζει για την οριστική εξέλιξη του θέματος, ωστόσο πλέον απομένουν μονάχα τα τυπικά. Και θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στρην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στον πρωταθλητή Ελλάδα.

Ο Μιχάι εξαργυρώνει επί της ουσίας τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ομάδα του Παναιτωλικού την τελευταία διετία, όταν και καθιερώθηκε στον σύλλογο του Αγρινίου. Πέρσι είχε 19 συμμετοχές, ενώ τη σεζόν 2017-18 μέτρησε 26 συμμετοχές, με 2.403 λεπτά συμμετοχής. Ήταν βασικός στέλεχος της ομάδας και πλέον, στα 21 του χρόνια, δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι εκείνος που τον είχε ξεχωρίσει και εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Ο Μιχάι ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2016. Καθιερώθηκε ένα χρόνο αργότερα, με τους προπονητές του να τον εμπιστεύονται για την αρχική ενδεκάδα και να του δίνουν φανέλα βασικού την τελευταία διετία.

Η μεταγραφή του Μιχάι θα είναι και η πρώτη που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με τους ανθρώπους του δικεφάλου να αναζητούν πλέον έναν αμυντικό μέσο που θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού. Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ θα κοιτάξουν τι ακριβώς γίνεται και με τους δανεισμούς και ποιους παίκτες θα παραχωρήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments