Αθλητισμός

Μπεν Μπέντιλ: Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να τον φέρει στον Παναθηναϊκό

Μπεν Μπέντιλ: Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει να τον φέρει στον Παναθηναϊκό
Μπεν Μπέντιλ: Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα ήθελε στους "πράσινους" τον Γκανέζο ψηλό, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με το Περιστέρι.

Μπεν Μπέντιλ: Ο Αργύρης Πεδουλάκης ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδος μπορούν να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν. Από τη στιγμή που γνωρίζουμε και επισήμως το ποιος θα είναι ο κόουτς της ομάδας, αναμένουμε τα πρώτα αποτελέσματα στο μεταγραφικό πεδίο. Πριν την έλευση Πεδουλάκη, ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει τον Τζέικομπ Ουάιλι, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, τα “ραντάρ” των “πρασίνων” δεν σταματούν εκεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας eurohoops.net, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα ήθελε πολύ να φέρει μαζί του στο ΟΑΚΑ, όπου ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στον “πράσινο” πάγκο, τον Γκανέζο πάουερ φόργουορντ, Μπεν Μπέντιλ. Ο Μπέντιλ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε στη φετινή “τρελή” πορεία του Περιστερίου, με τους νεοφώτιστους να φτάνουν μέχρι την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Στη σεζόν που μας πέρασε, ο Μπέντιλ αγωνίστηκε σε συνολικά 35 παιχνίδια της Basket League, με μέσο όρο 12.5 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 15.9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός θα κάνει την επόμενη κίνησή του κοιτώντας προς τα δυτικά, με τον Μπέντιλ να είναι σε περίοπτη θέση και εκτός απροόπτου να υπογράφει σύντομα στους νταμπλούχους Ελλάδος. Από ‘κει και έπειτα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κλείσει την υπόθεση Ουάιλι, τσεκάροντας και για παίκτες σε άλλες θέσεις.

Σε ποιες θέσεις “τσεκάρει” παίκτες ο Παναθηναϊκός

Πέραν του Μπεντίλ που είναι υποψήφιος στόχος, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να ενισχυθεί και σε άλλες θέσεις. Δεν είναι κοινό μυστικό πως οι “πράσινοι” αναζητούν έναν γκαρντ ο οποίος θα μπορέσει να “συμπληρώσει”, είτε να αντικαταστήσει τον Καλάθη όποτε χρειαστεί. Γι’ αυτό και, σύμφωνα πάλι με το Eurohoops, το τριφύλλι έχει προσεγγίσει τον Γιάνις Στρέλνιεκς.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν παίκτη τύπου “Στρέλνιεκς” στο ρόστερ του. Πρόκειται για μια περίπτωση γκαρντ που στη «μέρα» του μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες.

Παράλληλα, έχει στο «οπλοστάσιό» του και δημιουργικές αρετές, οι οποίες ταιριάζουν γάντι στους νταμπλούχους Ελλάδος που μετά την αποχώρηση του Λεκαβίτσιους αναζητούν έναν παίκτη που θα αποτελέσει «δίδυμο» με τον Νικ Καλάθη στη θέση «1». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την πρότασή του και αναμένει την απόφαση του Λετονού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments