Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Φορτούνης: Ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας

Ολυμπιακός – Φορτούνης: Ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας
Κώστας Φορτούνης και Ολυμπιακός ανανέωσαν τη συνεργασία τους και επίσημα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπως ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Φορτούνης ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στο λιμάνι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φορτούνης ο οποίος θα είναι πλέον ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους Έλληνες ποδοσφαιριστές θα υπογράψει σε ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει σχεδόν 1,5 εκατ ευρώ το χρόνο και αν εξαντλήσει και τα τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό θα εισπράξει 6 εκατ. ευρώ.

Ο Φορτούνης γίνεται ο πιο καλά αμειβόμενος Έλληνας ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα καθώς η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό είναι εντυπωσιακή. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν με την πρόταση που έκαναν πόσο πολύ ήθελαν την παραμονή του παίκτη και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του Πειραιά η επέκταση της συνεργασίας με τον Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια τεράστια πρόταση για να κρατήσει τον αρχηγό του στο μεγάλο λιμάνι, έχοντας προηγουμένως απαντήσει αρνητικά σε μεγάλες προσφορές ξένων ομάδων για την παραχώρηση του παίκτη. Πιο χαρακτηριστική απ’ όλες, η πρόταση της Γουέστ Χαμ που έφτασε αρχικά τα 11 εκατ. κι εν συνεχεία τα 14 εκατ. ευρώ.

Απορρίπτοντας τα εκατομμύρια της Πρέμιερ Λιγκ

Το εντυπωσιακό με τον Φορτούνη, εκτός από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που υπέγραψε, είναι ότι για τα… μάτια του Ολυμπιακού απέρριψε την Πρέμιερ Λιγκ. Και τα εκατομμύρια που του πρόσφερε η Γουέστ Χαμ, η οποία έκανε δύο προτάσεις για τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έμοιαζε αποφασισμένος να τον κρατήσει στο λιμάνι, όπως και έγινε.

Και ο ίδιος ο Φορτούνης έδειξε από την πρώτη στιγμή πως στο μυαλό του βρίσκεται μονάχα ο Ολυμπιακός. Νιώθει ο ηγέτης της ομάδας, θεωρεί πως έχει πολλά να προσφέρει ακόμα και δε σκέφτηκε ούτε λεπτό να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, η ανανέωση του διεθνή μέσου ήχησε υπέροχα και στα αυτιά του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού είχε ζητήσει επιτακτικά την παραμονή του αρχηγού της ομάδας στο ρόστερ, προκειμένου να χτίσει το σύνολο γύρω του. Και λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Πορτογάλος ενημερώθηκε για τις εξελίξεις, που διατηρούν τον Κώστα Φορτούνη στο μεγάλο λιμάνι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments