Ελλάδα

Μίκης Θεοδωράκης: Ρίγη συγκίνησης και αποθέωση στο Καλλιμάρμαρο

Μίκης Θεοδωράκης: Ρίγη συγκίνησης και αποθέωση στο Καλλιμάρμαρο
Μίκης Θεοδωράκης: Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας του ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης βρίσκεται στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και παρακολουθεί την συναυλία προς τιμήν του.

Μίκης Θεοδωράκης:  Η συναυλία προς τιμήν του μεγάλου μουσικοσυνθέτη στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο βρίσκεται σε εξέλιξη και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να λείψει. Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας του ο Μίκης Θεοδωράκης έδωσε το παρόν στη συναυλία με τίτλο «Είσαι Έλληνας! Αυτό που ήσουν κάποτε θα γίνεις ξανά», από το ομώνυμο τραγούδι του και αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και λίγη ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας δεν ήταν γνωστό αν ο κ. Θεοδωράκης θα βρισκόταν στο στάδιο. Ο κόσμος σχημάτισε ουρές από πολύ νωρίς, ούτως ώστε να βρει μια καλή θέση στη συναυλία και μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη τον αποθέωσε. 

Τη συναυλία παρουσιάζουν ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο». Μεταξύ των χιλιάδων θεατών που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο βρίσκονται ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, η πρέσβειρα Kαλής Θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος της «Ελπίδας» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης με τη σύζυγο του Μαρίνα, ο Σταύρος Ξαρχάκος και πολλοί άλλοι.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι εξής καλλιτέχνες:

Θέμης Αδαμαντίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Καλλιόπη Βέττα, Ελένη Βιτάλη, Δώρος Δημοσθένους, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελής Θαλασσινός, Αντώνης Καλογιάννης, Σταμάτης Κόκοτας, Βασίλης Λέκκας, Μανώλης Μητσιάς , Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Μπέζος, Γιώτα Νέγκα, Λάκης Παπαδόπουλος με τα ψηλά ρεβέρ, Σοφία Παπάζογλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Ηρώ Σαΐα, Πασχάλης Τόνιος, Λάκης Χαλκιάς, Zülfü Livaneli, Arja Saijonmäa. Έκτακτη συμμετοχή αυτή του Γιώργου Νταλάρα.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments