Διεθνή

Παλάτι του Μπάκιγχαμ: Βρέθηκαν ποντίκια και αρουραίοι – Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ

Παλάτι του Μπάκιγχαμ: Βρέθηκαν ποντίκια και αρουραίοι – Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ
Παλάτι του Μπάκιγχαμ: Σάλος από την εμφάνιση τρωκτικών στη βασιλική κουζίνα. Τρομοκρατήθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Παλάτι του Μπάκιγχαμ: Αναστάτωση προκλήθηκε στα ανάκτορα, με τη βασιλική οικογένεια να έρχεται αντιμέτωπη με τρωκτικά! Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, αρουραίοι και ποντίκια έκαναν την εμφάνισή τους στο Μπάκιγχαμ, κάνοντας… βόλτες στους κύριους χώρους και δη στην κουζίνα, κάτι που έκανε έξαλλη τη βασίλισσα Ελισάβετ. Άνθρωποι μέσα από το παλάτι ανέφεραν τα εξής μιλώντας στην εφημερίδα “Sun”: “Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι ένα μεγάλο πρόβλημα ειδικά σε πολύ παλιά κτήρια. Το προσωπικό είδε καφέ τρωκτικά και στους διαδρόμους”.

Το συνεργείο εξολόθρευσης των τρωκτικών έκανε και με το παραπάνω τη δουλειά του. Έπειτα, κλήθηκε να δώσει οδηγίες στο προσωπικό, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικές συναντήσεις με τα τρωκτικά. Συγκεκριμένα, οι οδηγίες είχαν στόχο κυρίως εκείνους που εργάζονται στην κουζίνα του παλατιού, τονίζοντας ότι από εδώ και στο εξής, τα ντουλάπια πρέπει να κλείνουν ερμητικά και τα υπολείμματα τροφίμων να σκουπίζονται σχολαστικά, ώστε να μην επαναληφθεί η εμφάνιση των αρουραίων.

Πάντως, η επισήμανση των πηγών από το παλάτι των Μπάκιγχαμ περί παλαιότητας του κτιρίου δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ χτίστηκαν στις αρχές του 18ου αιώνα και διαθέτουν 602 δωμάτια, 12 εκ των οποίων χρησιμοποιούνται από τη βασίλισσα. Σε έναν τόσο μεγάλο χώρο ο οποίος στέκει εκεί για περισσότερα από 300 χρόνια, είναι λογικό να υπάρχουν και περιστατικά τα οποία θα μπορούσαν να ταράξουν την ηρεμία της βασιλικής αυλής.

Ο Κάρολος και ο Τζέιμς Μποντ

Αυτός που δεν φαίνεται να… ταράχτηκε από την “επίσκεψη” αρουραίων στο Μπάκιγχαμ, ήταν ο Πρίγκιπας Κάρολος. Τις ημέρες που στο παλάτι προσπαθούσαν να διώξουν τα τρωκτικά, εκείνος έκανε τη βόλτα του στα στούντιο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο επίσημο προφίλ των ανακτόρων στο instagram: «Στον Πρίγκιπα παρουσιάστηκαν μερικά από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία από τον Ντάνιελ Κρεγκ», με τον Κάρολο να δείχνει ιδιαίτερο θαυμασμό για την Aston Martin DB5, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος, o οποίος πρόσφατα έγινε παππούς είναι φιλόμουσος. Το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Καρόλου για τον κινηματογράφο δεν είναι τυχαίο, καθώς επί 40 χρόνια είναι υποστηρικτής του Βρετανικού Κινηματογραφικού Ινστιτούτου (ΒFI).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments