Video

Survivor spoiler διαρροή (24/6/19): Αυτή είναι η επόμενη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης (vid)

Survivor spoiler διαρροή (24/6/19): Αυτή είναι η επόμενη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης (vid)
Survivor spoiler διαρροή (24/6/19): Η ασυλία και η επόμενη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού.

Survivor spoiler διαρροή (24/6/19): Μετράμε αντίστροφα για το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης. Την Κυριακή αναμένεται να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, ο οποίος όπως είναι ήδη γνωστό, μεταφέρθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα της προγραμματισμένης ημερομηνίας ελέω… καλπών. Στο αποψινό επεισόδιο, που θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, με αρκετές μάχες, ανατροπές και δυναμισμό, αναμένεται να μάθουμε ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία αλλά και ποιοι θα τεθούν υποψήφιοι για αποχώρηση.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο προβλήθηκε την Κυριακή, η άσπρη ομάδα¨έδειξε” τα “δόντια” της κάνοντας το 1-0, με σκορ 10-4 επί της “μαύρης ομάδας” που φάνηκε… ντεφορμέ. Σύμφωνα με τα spoilers, οι άσπροι θα κάνουν απόψε το δύο στα δύο και θα στείλουν τους αντιπάλους τους. Οι νικητές θα απολαύσουν μια εβδομάδα ηρεμίας, ενώ οι ηττημένοι θα αναγκαστούν να στείλουν δύο παίκτες στη… γωνία, ως υποψηφίους προς αποχώρηση.

Από τη στιγμή που η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε το παιχνίδι των συμβόλων και πέρασε απευθείας στον τελικό, τα “κουκιά” για τους υποψηφίους της μαύρης ομάδας είναι μετρημένα. Οπότε, εφόσον επιβεβαιωθούν τα spoilers και επικρατήσει η μαύρη ομάδα, τότε οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση από το Survivor

Πλην των spoilers για τους νικητές της ασυλίας, έχουν κυκλοφορήσει και ορισμένα που αφορούν την επόμενη αποχώρηση παίκτη από το Survivor. Σύμφωνα με τα γραφόμενα, εκείνος που θα αποχαιρετίσει τον Άγιο Δομίνικο θα είναι ο Παναγιώτης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προβληθεί απόψε το επεισόδιο της νέας αποχώρησης.

Η Κατερίνα Δαλάκα στον τελικό του Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η πρώτη παίκτρια η οποία μπορεί να χαίρεται από νωρίς. Η νίκη της στο αγώνισμα των συμβόλων της έδωσε ένα εισιτήριο για τον τελικό του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν ορισμένοι αγώνες κατάταξης. Θυμίζουμε ότι φέτος θα γίνουν δυο τελικοί. Ένας στην Ελλάδα και ένας άλλος στην Τουρκία. Από εκεί θα προκύψουν και οι δυο νικητές του φετινού Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments