Αθλητισμός

Κάρλος Βινίσιους: Δυνατά στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός

Κάρλος Βινίσιους: Δυνατά στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός
Κάρλος Βινίσιους: Ο Ολυμπιακός βάζει σε προτεραιότητα το φορ της Νάπολι, σύμφωνα με τη "Live Sport". Ανατροπή με Σεμέδο, τι γίνεται με Πεδράο.

Κάρλος Βινίσιους: Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζητήσει επιθετικού, καθώς ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει τον παίκτη με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς. Και σύμφωνα με δημοσίευμα της “Live Sport”, οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν εκ νέου διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι για τον δανεισμός του Κάρλος Βινίσιους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα στο λιμάνι επιθυμούν να κάνουν μια νέα προσπάθεια για τον εν λόγω παίκτη, που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς. Ειδικά από τη στιγμή που έχουν «ναυαγήσει» άλλες περιπτώσεις επιθετικών, που είχαν μπει σε προτεραιότητα, ο Βραζιλιάνος μοιάζει να μπαίνει σε προτεραιότητα.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες επανέρχονται και στο θέμα του Πεδράο. Ο σέντερ μπακ της Γκιμαράες έχει συνεργαστεί με τον Πορτογάλο τεχνικό παλιότερα και είναι από τους παίκτες, που έχει υποδείξει για την ενίσχυση της άμυνας του Ολυμπιακού.

Η περίπτωσή του, βέβαια, δε θα είναι εύκολη από τη στιγμή που σε κρούση της Φλαμένγκο είχε ζητήσει 5 εκατομμύρια ευρώ η πορτογαλική ομάδα, αλλά η επιμονή του Μαρτίνς στο θέμα ίσως να σημαίνει, ότι η περίπτωσή του μπορεί να είναι πιο προσιτή, από αυτό που δείχνει για την ώρα.

Ανατροπή με Σεμέδο που πλησιάζει στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός και Βιγιαρεάλ άνοιξαν νέο δίαυλο επικοινωνίας τις τελευταίες ώρες για τον Ρούμπεν Σεμέδο και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, παρ’ όλο που φαινόταν να οδεύουμε προς ναυάγιο και στο λιμάνι έβαζαν μπροστά το plan b για Ζοσουέ Σα. Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν απλώς να πάρουν ως δανεικό τον Σεμέδο. Αλλά θέλουν να τον αγοράσουν και να ελέγχουν απόλυτα το παρών και το μέλλον του. Διότι τον πιστεύουν και θεωρούν ότι θα γίνει ο ηγέτης της άμυνάς τους.

Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς συμφωνία, μετά και από την παρέμβαση του ποδοσφαιριστή. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός (με την άδεια της Βιγιαρεάλ) φρόντισε από την πρώτη στιγμή να τα βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή. Και να τον έχει «δέσει» με κάθε τρόπο. Κάτι που αποδείχθηκε εξαιρετικά ευεργετικό και χρήσιμο στο να πάρει θετική τροπή η συζήτηση με το «Κίτρινο Υποβρύχιο». Που ήταν σκληρός διαπραγματευτής. Κάτι απολύτως λογικό. Αλλωστε, πρόκειται για παίκτη που κόστισε 14.000.000 €, πριν από μόλις δύο χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments