Αθλητισμός

Ντάγκλας Αουγκούστο: Τον ήθελε η Γιουβέντους (vid)

Ντάγκλας Αουγκούστο: Τον ήθελε η Γιουβέντους (vid)
Ντάγκλας Αουγκούστο: Δημοσιεύματα από την Βραζιλία αναφέρουν ότι ο 22χρονος μέσος βρέθηκε κοντά στην Γιουβέντους πριν από τρία χρόνια.

Ντάγκλας Αουγκούστο: Εδώ και μερικές ημέρες ο ποδοσφαιριστής της Κορίνθιανς έχει εμπλακεί με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Σημερινά δημοσιεύματα από την Βραζιλία, αναφέρουν ότι ο νεαρός μέσος ήταν πολύ κοντά στην μετακίνησή τους στην Γιουβέντους πριν από τρία χρόνια, όταν αγωνιζόταν στην Φλουμινένσε.

Οι άνθρωποι της «Γηραιάς Κυρίας» είχαν παρακολουθήσει αρκετά τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και σχημάτισαν μία πολύ καλή εικόνα. Είχαν δει το ταλέντο του, την προοπτική του για το μέλλον και είχαν σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον χαρακτήρα του. Όλα αυτά οδήγησαν την Γιούβε στο να κάνει κρούση στην Φλουμινένσε για την απόκτηση του Ντάγκλας Αουγκούστο.

Ο βραζιλιάνος μέσος ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, αλλά η ομάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο δεν ήθελε να πουλήσει τον παίκτη καθώς οι διοικούντες πίστευαν ότι η αξία του θα εκτοξευθεί τα επόμενα χρόνια. Τότε η Φλουμινένσε ζήτησε από την Γιουβέντους το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν ήταν διατεθειμένοι να σπαταλήσουν οι Ιταλοί. Ο Γιούβε πρότεινε να πάρει τον παίκτη με λιγότερα χρήματα και να τον αφήσει για έναν χρόνο δανεικό στη Βραζιλία, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ντάγκλας Αουγκούστο ήταν στο στόχαστρο της Μπενφίκα και της Αϊντχόφεν, αλλά η υπόθεση του έμεινε μόνο στο ενδιαφέρον.

Ντάγκλας Αουγκούστο: Φήμες για πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών από την Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ντάγκλας Αουγκούστο από την Κορίνθιανς. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ φέρεται να προσφέρει το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει.

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας αναφέρουν τα εξής για το θέμα: “Ο Ντάγκλας, που ήταν δανεικός στην Μπαΐα, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος προσφέρει γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, με την Κορίνθιανς να πουλά το 85% των δικαιωμάτων του και να κρατά ένα 15%. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ναντ”.

Ο ΠΑΟΚ έχει ως στόχο να ισχυροποιηθεί στη μεσαία γραμμή εν όψει της νέας σεζόν και περιπτώσεις όπως αυτές του Ντάγκλας Αουγκούστο σίγουρα θα μπορούσαν να απασχολούν τους ιθύνοντες του “δικεφάλου του Βορρά”, οι οποίοι θέλουν να “χτυπήσουν” καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με στόχο να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Το tweet για τον Ντάγκλας Αουγκούστο και τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments