Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Άγριες συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων

Φυλακές Κορυδαλλού: Άγριες συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων
Φυλακές Κορυδαλλού: Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης, 25 Ιουνίου. Κρατούμενοι έσπασαν πόρτες στις πτέρυγες των φυλακών. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο.

Φυλακές Κορυδαλλού: Τεταμένη η κατάσταση στις φυλακές, όπου κρατούμενοι έσπασαν πόρτες στην 2η και 5η πτέρυγα και συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Στον Κορυδαλλό βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και περιμένουν εντολή εισαγγελέα για να επέμβουν. Οι κρατούμενοι έσπασαν τα κάγκελα και παραλίγο να φτάσουν στο διοικητήριο. Τόσο η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού όσο και ο αρμόδιος εισαγγελέας επιχειρούν να λήξει η ένταση χωρίς την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού ωστόσο, δείχνει να εξομαλύνεται. Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί και δεν έχει γίνει κατάληψη του διοικητηρίου των φυλακών.

Φυλακές Κορυδαλλού: Ακόμη μία αιματηρή συμπλοκή

Πριν από μερικές ημέρες για ακόμη μία φορά σημειώθηκε μία αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων, που είχε ως αποτέλεσμα τρεις κρατούμενοι να μεταφερθούν μαχαιρωμένοι στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου στη Β’ πτέρυγα. Στην άγρια συμπλοκή συμμετείχαν Αφγανοί, Πακιστανοί και Γεωργιανοί κρατούμενοι και οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων έσπασαν μια κλειδαριά στην Α’ Πτέρυγα.

Οι τρεις Αφγανοί κρατούμενοι που μαχαιρώθηκαν μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί αποφασίστηκε να διακομιστούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Αθήνας. Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, περιορισμένης έκτασης ήταν το επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων διαφορετικής εθνικής καταγωγής που έλαβε χώρα στη Β΄ πτέρυγα της φυλακής Κορυδαλλού.

Σύμφωνα πάντα με το υπουργείο Δικαιοσύνης κατά τα επεισόδια 3 κρατούμενοι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο εντελώς ελαφρά. Με την παρέμβαση των υπαλλήλων η τάξη αποκαταστάθηκε πλήρως στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments