Ελλάδα

Ράπερ συνελήφθη με ναρκωτικά: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (vid)

Ράπερ συνελήφθη με ναρκωτικά: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (vid)
Ράπερ συνελήφθη με ναρκωτικά: «Οι ανταγωνιστές μου έστησαν πλεκτάνη εις βάρος μου» υποστήριξε στην απολογία του στον ανακριτή.

Ράπερ συνελήφθη με ναρκωτικά: Ο γνωστός τραγουδιστής της ραπ που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουνίου 2019, για διακίνηση ναρκωτικών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους σήμερα το μεσημέρι, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο 35χρονος οφείλει να δηλώνει την παρουσία του στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες.

O δημοφιλής ράπερ συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κοντά στο στούντιο ηχογραφήσεων στην Καλλιθέα της Αττικής. Μετά από έρευνα στο στούντιο και την οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 160,7 γραμμάρια κάνναβης
  • 0,9 γραμμάρια κοκαΐνης
  • 2,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας
  • 2 αεροβόλα περίστροφα
  • αεροβόλο πιστόλι
  • συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)
  • φορητός ασύρματος
  • 6 τρίφτες κάνναβης
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • 5 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα
  • 2 Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής είχε στα ραντάρ της τον 35χρονο ράπερ και παρακολουθούσε διακριτικά τις δραστηριότητές τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχαν πληροφορίες για διακίνηση κάνναβης σε νέους και ανήλικους, που επισκέπτονταν το στούντιό του στην Καλλιθέα. Πέρα από τις κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ο τραγουδιστής είναι αντιμέτωπος και με τις κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς δεν έφερε άδειες για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Ράπερ συνελήφθη με ναρκωτικά: «Είμαι ακτιβιστής κάνναβης» δηλώνει ο 35χρονος

Ο δημοφιλής τραγουδιστής πάντως υποστηρίζει ότι η κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του είναι για προσωπική χρήση και για ακτιβιστική δράση. Υποστήριξε ακόμα ότι όλο το σκηνικό και η σύλληψή τους είναι πλεκτάνη των ανταγωνιστών του σπιλώσουν το όνομά του και να κάνουν κακό στην καριέρα τους.

«Εγώ είμαι ακτιβιστής κάνναβης. Ό,τι κάνω έχει να κάνει με ακτιβιστική δράση, με νόμιμα προϊόντα. Κάποια ψευδής πληροφορία δόθηκε για εμένα. Η αστυνομία ήρθε, έκανε τη δουλειά της, βρήκε μικροποσότητα κάνναβης που ήταν για προσωπική μου χρήση. Όλα τα άλλα ήταν νόμιμα. Θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου αντίπαλοι, ανταγωνιστές. Ξέρω ποιοι είναι» δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τόνισε ακόμα: «Δεν έχω πει σε κανέναν να κάνει χρήση ποτέ, δεν έχω παρακινήσει κανέναν ποτέ. Ίσα ίσα λέω στα παιδιά να μη δοκιμάζουν κάνναβη. Συνιστώ μόνο σε όσους έχουν προβλήματα υγείας να ψαχτούν για την κάνναβη και τις ιατρικές της χρήσεις. Τα όπλα ήταν ψεύτικα. Τα χρησιμοποιήσαμε παλιά σε κάποια βίντεο που ήμουν σκηνοθέτης»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments