Lifestyle

Νίκος Κοκλώνης: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο γνωστός παρουσιαστής

Νίκος Κοκλώνης: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο γνωστός παρουσιαστής
Νίκος Κοκλώνης: O γνωστός παρουσιαστής αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του, καθώς έπαθε ελαφρύ έμφραγμα λόγω υπερκόπωσης.

Νίκος Κοκλώνης: Πρόβλημα υγείας για τον παρουσιαστή της εκπομπής “It’s Show Time”. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης υπέστη ελαφρύ έμφραγμα λόγω υπερκόπωσης, με τον ίδιο να καταρρέει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του show του. Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή “Ευτυχείτε”, ο Κοκλώνης ανέφερε ότι αν είχε πάει σπίτι του μπορεί να μην είχε ξυπνήσει.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής: «Είμαι σπίτι, έχω τελειώσει τη γυμναστική και ένιωσα μια κράμπα. Σηκώθηκα και βρέθηκα πεσμένος στο πάτωμα και ήταν όλα μαύρα – με σήκωσαν κάτι φίλοι που ήταν εκεί, είχα αίματα δεν ένιωθα τις δυνάμεις μου. Κοιμήθηκα, ξύπνησα, έφαγα και πήγα στο στούντιο. Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς.

Με διέκοψαν κάποια στιγμή και μου είπαν ότι ήμουν με αίματα. Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει. Πάω στο νοσοκομείο μου είπαν έχει πέσει το ζάχαρό μου, ώσπου να επιστρέψω μου είπαν ότι έχω δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και θα μείνω σίγουρα κάποιες μέρες, ήταν και θέμα υπερκόπωσης».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον παρουσιαστή αν είχε κάνει εξετάσεις πρόσφατα και απάντησε ότι γυμνάζεται συστηματικά έχει κάνει όλες τις εξετάσεις, αλλά πιθανώς έφταιγε η υπερκόπωση λόγω πολλών εργασιακών υποχρεώσεων.

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Τραμπ

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε τα εξής, σχετικά με τη συνάντησή του με τον νυν πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ: «Συναντήθηκα με τον Τραμπ, του εξήγησα για την εταιρία και μου λέει “αίσχος, δεν μου αρέσει η ιδέα σου”. Τελικά μου λέει ότι θα μου δώσει 1,5 εκατομμύρια, του λέω δεν μου φτάνουν, θέλω 2, μου λέει 1,7 και κλείσαμε» είπε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και συμπλήρωσε: “Θεωρώ ότι είμαι από τους λίγους Έλληνες, ίσως ο μοναδικός που έχω like από τον Ντόναλντ Τραμπ σε φωτογραφία, δεν νομίζω να έχει άλλος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments