Μedia

Survivor αποχώρηση: Ο Παναγιώτης είδε την έξοδο – Τέσσερις Έλληνες στον τελικό

Survivor αποχώρηση: Ο Παναγιώτης είδε την έξοδο – Τέσσερις Έλληνες στον τελικό
Survivor αποχώρηση: Το reality επιβίωσης φτάνει στο τέλος του και μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, οι Έλληνες παίκτες που θα περάσουν στον μεγάλο τελικό είναι τέσσερις.

Survivor αποχώρηση: Το reality επιβίωσης ετοιμάζεται για το μεγάλο του φινάλε σε μερικές ημέρες και μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι παίκτες βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του επάθλου. Οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στον ελληνικό τελικό έχουν γίνει πλέον γνωστοί. Μάλιστα, η Κατερίνα Δαλάκα έχει περάσει απευθείας στον τελικό, πράγμα που σημαίνει πως στην τελευταία ελληνική αποχώρηση, θα έφευγε είτε ο Παναγιώτης, είτε η Δήμητρα (η τελευταία αποχώρηση θα γίνει με Τούρκο παίκτη).

Survivor αποχώρηση: Το αντίο του Παναγιώτη

«Δυο φορές έφτασα στη πηγή και δεν ήπια νερό. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Κρατάω τις καλές στιγμές από το παιχνίδι. Θέλω να πω στην ομάδα και στον εαυτό μου ένα συγνώμη, γιατί εδώ και δύο εβδομάδες ήμουν άρρωστος και δεν μπορούσα να αποδώσω όπως θα ήθελα. Έχω ευθύνη», είπε ο Παναγιώτης, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τον διακόπτει, λέγοντας πως δεν πρέπει να κατηγορεί τον εαυτό του επειδή αρρώστησε.

Survivor αποχώρηση: Ο Παναγιώτης έφυγε και 4 Έλληνες πέρασαν στον τελικό

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία δεδομένα, οι παίκτες που θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στον ελληνικό τελικό και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο θα είναι οι:

  • Κατερίνα Δαλάκα,
  • Αφροδίτη Σκαφίδα,
  • Δήμητρα Ναμβακούση και
  • Νίκος Κοσμάς.

Survivor: Το δυνατό αγώνισμα επάθλου

Στο αποψινό (25/6/19) επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες να δίνουν “μάχη” για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες ότι η ομάδα που θα κερδίσει θα περάσει μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό σε γνωστό κλαμπ του Άγιου Δομίνικου. Είναι ένα από τα τελευταία έπαθλα, αφού το παιχνίδι τελειώνει και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν οι ημιτελικοί και ο τελικός.

Οι πρώτες διαρροές αναφέρουν ότι το σημερινό αγώνισμα απαιτεί ταχύτητα και δύναμη. Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο της ημέρας, με τη μαύρη ομάδα να θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει, καθώς το τελευταίο διάστημα γνωρίζει μόνο ήττες.

Survivor (25/6/19): Το trailer για το αποψινό επεισόδιο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments