Πολιτική

Ζουράρις: “Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα” (vid)

Ζουράρις: “Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα” (vid)
Ζουράρις: Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί έτσι ψηφίζει Μαρινάκη" υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ζουράρις: Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί αρκετά προχώρησε ο Κώστας Ζουράρις, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Ζουράρις παρότρυνε τους ψηφοφόρους της περιφέρειάς του να ψηφίσουν “ποδοσφαιρικά”. Να στηρίζουν δηλαδή στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς – όπως λέει – αν ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία είναι σαν να ψηφίζουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζουράρις.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην TV100, παρότι δεν στήριξε την παράταξή του και δεν ψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών, υπερασπίστηκε την εξωτερική πολιτική του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Δεν ψήφισα τη Συμφωνία των Πρεσπών. Εγώ είμαι Μακεδών. Και ως Μακεδών θεώρησα – το αναφέρω και στο σύγγραμμά μου “Μακεδονία σακατεμένη” – ότι υπάρχει μία σμίκρυνση, μία ελάττωση της ακεραιότητάς μας. Ως προς τα άλλα, βεβαίως η Συμφωνία έχει θετικά στοιχεία, αλλά είναι δευτερεύοντα», ανέφερε.

Ζουράρις: Η Ευρωπαϊκή Ένωση έλαβε μέτρα εις βάρος της Τουρκίας λόγω Τσίπρα

«Ποτέ δεν είχε ξανά υπάρξει ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μέτρα, αντίμετρα και ποινές εις βάρος της Τουρκίας. Απαγόρευση εισόδου αξιωματούχων στην Ε.Ε., δήμευση/κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων Τούρκων και τουρκικών εταιρειών, εάν συνεχίσει η Τουρκία τη γεώτρηση και τη διάτρηση στην περιοχή της Κύπρου. Υπενθυμίζω, ότι πάγωσε η τελωνειακή ένωση με την Τουρκία για την οποία καίγεται η Τουρκία και αυτά έγιναν για πρώτη φορά, γιατί δεν ήταν πια λόγια και ανακοινώσεις, αλλά έργα. Αυτό, το πέτυχε ο Τσίπρας», τόνισε ο κ. Ζουράρις.

Αναφερόμενος στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για αναβάθμιση των πτυχίων των ΤΕΙ σε ισότιμα με τα ΑΕΙ μέσω συστήματος εξετάσεων, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για “προεκλογική βλακεία”.

«Είμαι 50 χρόνια πανεπιστημιακός. Όλες οι χώρες και όλα τα πανεπιστημιακά συστήματα το κάνουν αυτό, όταν υπάρχει η δυνατότητα. Η Νέα Δημοκρατία σαχλαμαρίζει με αυτό, λέγοντας ότι είναι προεκλογικό να αναβαθμιστεί με ένα σύστημα το πτυχίο των παιδιών από το ΤΕΙ σε ισότιμο. Μπορεί να είναι προεκλογικό, κακό είναι; Ιδέα δεν έχουν από το πώς λειτουργούν τα Πανεπιστήμια. Αυτοί κάνουν προεκλογική βλακεία», ανέφερε ο Κώστας Ζουράρις χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments