Πολιτισμός

Τζούλια Ρόμπερτς: Θα αποκτήσει αστέρι στο Χόλιγουντ

Τζούλια Ρόμπερτς: Θα αποκτήσει αστέρι στο Χόλιγουντ
Η Τζούλια Ρόμπερτς αναμένεται να αποκτήσει το δικό της αστέρι στη "Λεωφόρο της Δόξας" στο Χόλιγουντ. Ποιοι άλλοι καλλιτέχνες έπονται...

Η Τζούλια Ρόμπερτς ετοιμάζεται να λάβει μια ιδιαίτερα σημαντική τιμητική διάκριση, η οποία προέρχεται από το Χόλιγουντ. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Επιλογής του Επιμελητηρίου του Χόλιγουντ γνωστοποίησε ότι 35 διάσημοι πήραν “εισιτήριο” για τη δημιουργία του δικού τους αστεριού στη “Λεωφόρο της Δόξας”. Πλην της Τζούλια Ρόμπερτς, σειρά για τη διάκριση θα πάρουν οι  Κρις Χέμσγουορθ, Οκτάβια Σπένσερ, Μαχερσάλα Άλι  από την πλευρά των ηθοποιών. Οι Σπάικ Λι και Λίνα Βερτίλερ, από τη σειρά των σκηνοθετών, ενώ η θρυλική σχεδιάστρια κοστουμιών Ρουθ Ε. Κάρτερ και ο κινηματογραφικός χαρακτήρας, Batman, θα μπουν και εκείνοι σε σειρά για την τιμή, ακολουθώντας την Pink.

Η Επιτροπή Επιλογής θα αξιολογήσει για αστέρι και ορισμένους καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, προσωπικότητες όπως ο Έλβις Κοστέλο, ο «50 Cent», η Αλίσια Κιζ, ο Μπόμπι Ράιντελ, η Τάνια Τάκερ θα αποκτήσουν και εκείνοι αστέρι για τη μουσική και τις ηχογραφήσεις τους. Η λίστα των διακρίσεων δεν… έχει τελειωμό, καθώς τιμητικά θα βραβευτούν οι εξής ηθοποιοί για την προσφορά τους στην τηλεόραση: Κριστίνα Άπλγκεϊτ, Άντι Κοέν, Σίντι Κρόφορντ, Τέρι Κριους, Κάθι Λι Γκίφορντ, Μίλο Βεντιμίλια, Φιλ ΜακΓκρο, Γουέντι Γουίλιαμς.

Τέλος, αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας από τον κόσμο του θεάτρου θα αποκτήσουν οι Ντέιβ Σαπέλ και Μπίλι Πόρτερ. Στην κατηγορία των ραδιοφωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης θα τιμηθεί η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της εκπομπής «Weekend Edition» του Εθνικού Δημόσιου Ραδιοφώνου (NPR), Σούζαν Στάμπουργκ.

Η περίφημη Λεωφόρος της Δόξας και τ’ αστέρια της

Πάνω από 2.600 πεντάκτινα μωσαϊκά και ορείχαλκα αστέρια, ενσωματωμένα σε πεζοδρόμια κατά μήκος 15 οικοδομικών τετραγώνων κοσμούν τη Λεωφόρο του Χόλιγουντ, στην οδό Βάιν. Τα αστέρια χρησιμεύουν ως μνημεία και τιμή σε διάφορες προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στη βιομηχανία του θεάματος και όχι μόνο.

Ηθοποιοί, μουσικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, φανταστικοί χαρακτήρες, έχουν μεταξύ άλλων το όνομά τους χαραγμένο στη Λεωφόρο. Τη διαχείρισή της, την έχει αναλάβει το Εμπορικό Επιμελητήριο του Χόλιγουντ και συντηρείται από το αυτοχρηματοδοτούμενο Ιστορικό Καταπίστευμα του Χόλιγουντ. Υπολογίζεται ότι πάνω από 10 εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο τη Λεωφόρο, ώστε να εντοπίσουν τα ονόματα των αγαπημένων τους καλλιτεχνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments