Θέσεις Εργασίας

Θέσεις εργασίας: Προσλήψεις στον εκπαιδευτικό τομέα στο Δήμο Λαρισαίων

Θέσεις εργασίας: Προσλήψεις στον εκπαιδευτικό τομέα στο Δήμο Λαρισαίων
Θέσεις εργασίας: Ο Δήμος Λαρισαίων προκήρυξε 44 νέες θέσεις εργασίας στον τομέα της εκπαίδευσης. Δείτε πιο αναλυτικά τη λίστα με τις θέσεις προς κάλυψη.

Θέσεις εργασίας: Στην προκήρυξη 44 νέων θέσεων εργασίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στον εκπαιδευτικό τομέα προχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων. Αναλυτικότερα, ο Δήμος θα προχωρήσει σε πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα (έως δύο μήνες), συνολικού αριθμού είκοσι ατόμων (20) για την αντιμετώπιση άμεσων εποχικών υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων και συγκεκριμένα:

  • ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ 2
  • ΠΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ 5
  • ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ 3
  • ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ 5
  • ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΩΝ 3
  • ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ 1
  • ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 1

Η ανακοίνωση του Δήμου

Ο δήμαρχος Λαρισαίων έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010, τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007, τις διατάξεις του άρθρου 14 και 21 του Ν.2190/1994 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, τις διατάξεις του εδαφίου ιε της παρ.2 του άρθρου 1 του Ν.3812/2009 «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο», τη με αριθμό 320/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, τη με αριθμό 328/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την έγκριση λειτουργίας του Θερινού προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη», τη με αριθμό 33/21-05-2019 Γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας, τα με αριθ. πρωτ. 26866/12-06-2019 και 27639/20-6-2019 έγγραφα της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, τη με αριθμό πρωτ. 24225/28-05-2019 βεβαίωση πιστώσεων της Διεύθυνσης Οικονομικών υπηρεσιών (Τμήμα Προϋπολογισμού-Ισολογισμού και Λογιστικής), τον Ο.Ε.Υ του Δήμου Λαρισαίων (ΦΕΚ 1928/Β΄/30-5-2018, ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι (20) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδ. Δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση άμεσων εποχικών υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων.

Γενικά προσόντα πρόσληψης

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

  • Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
  • Να έχουν Υγεία και φυσική κατάσταση που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης για την οποία προσλαμβάνονται.
  • Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα (ποινική καταδίκη, υποδικία στέρηση ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση).
  • Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 206 του ν.3584/2007 ήτοι να μην έχουν εργαστεί κατά το τελευταίο 12μηνο από τη λήξη της νέας απασχόλησης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας.

Σημείωση: Η ανικανότητα προς πρόσληψη αίρεται μόνο με την έκδοση, του κατά άρθρο 47 παρ. 1 του Συντάγματος, Διατάγματος που αίρει τις συνέπειες της ποινής.

Απαιτούμενα προσόντα ανά ειδικότητα

1.Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ101) θα πρέπει να κατέχουν: Πτυχίο ή δίπλωμα Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών ή Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία ή Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ή Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία ή Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία ή Παιδαγωγικού Νηπιαγωγών ή Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού ή Παιδαγωγού Προσχολικής Εκπαίδευσης ή Ειδικής Αγωγής με κατευθύνσεις: α) Νηπιαγωγού είτε β) Παιδαγωγού Προσχολικής Εκπαίδευσης ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

2.Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα ΠΕ ΔΑΣΚΑΛΩΝ (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ102) θα πρέπει να κατέχουν Πτυχίο ή δίπλωμα παιδαγωγικού τμήματος με κατευθύνσεις: α) Δασκάλου είτε β)Παιδαγωγού Δημοτικής Εκπαίδευσης ή Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδίκευση στην Παιδαγωγική ή Επιστημών Εκπαίδευσης και Αγωγής ή Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής με ειδίκευση στην Παιδαγωγική ή Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής με κατευθύνσεις: α) Συνεχούς Εκπαίδευσης είτε β) Εκπαίδευσης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ή Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

3.Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ103) θα πρέπει να κατέχουν: Πτυχίο Φιλοσοφικού Τμήματος Φιλοσοφικής Σχολής ή Φιλολογίας ή Ελληνικής Φιλολογίας ή Ιστορίας και Αρχαιολογίας ή Ιστορίας και Εθνολογίας ή Ιστορίας −Αρχαιολογίας − Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (με κατεύθυνση Ιστορίας ή Αρχαιολογίας) ή Ιστορίας ή Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας ή Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής ή Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών ή Φιλοσοφίας ή Φιλοσοφίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (Πατρών) ή Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών (Πελοποννήσου) Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή ισότιμα πτυχία αντίστοιχης ειδικότητας της αλλοδαπής. Πτυχίο Φιλοσοφίας ή Ιστορίας Αρχαιολογίας ή Κλασσικών Σπουδών ή Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Κύπρου.

4.Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ104) θα πρέπει να κατέχουν: Πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

5. Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΩΝ (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ105) θα πρέπει να κατέχουν όποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αλλοδαπής και βεβαίωση εξειδίκευσης οποιουδήποτε μουσικού οργάνου ή ανώτερων θεωρητικών μουσικών σπουδών από μη πανεπιστημιακό μουσικό ίδρυμα της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αναγνωρισμένο από το κράτος.

6. Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα ΠΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ106) θα πρέπει να κατέχουν Πτυχίο ή δίπλωμα Καλών Τεχνών ή Εικαστικών Τεχνών ή Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ή Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης με κατεύθυνση Εικαστικών ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

7. Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα ΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ με ειδικότητα κολύμβηση (ΚΩΔ.ΘΕΣΗΣ107) θα πρέπει να κατέχουν α) Πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κύριας ή δευτερεύουσας ειδικότητας Κολύμβησης ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την αίτηση

  •  Αίτηση (διαθέσιμη στο γραφείο προσωπικού και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λαρισαίων)
  • Απαιτούμενος τίτλος σπουδών
  • Φωτοαντίγραφο ζητούμενης από την παρούσα ανακοίνωση επαγγελματικής άδειας (όπου απαιτείται)
  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Υπεύθυνη Δήλωση, που να δηλώνεται ο χρόνος εμπειρίας σε αντίστοιχη ειδικότητα, ο οποίος θα καλύπτεται και με βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα.
  • Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 παρ.4 του Ν. 1599/1986 (επισυνάπτεται στην αίτηση συμμετοχής).

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λαρισαίων, Ίωνος Δραγούμη 1, Τ.Κ. 41222, Λάρισα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, κου Τσιγγάνη – Χαλκιά Κωνσταντίνου και Βαρβαρέσου Ζαχαρία από 21-06-2019 ως 25-06-2019 (τηλ. επικοινωνίας: 2413-500341 και 2413500242).Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση του Δήμου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments