Video

Survivor (25/6/19): Στον δρόμο για τα τελευταία έπαθλα (vid)

Survivor (25/6/19): Στον δρόμο για τα τελευταία έπαθλα (vid)
Survivor (25/6/19): Το ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώνεται και τις προσεχείς ημέρες θα δούμε στις οθόνες μας τα τελευταία αγωνίσματα και τα αντίστοιχα έπαθλά τους.

Survivor (25/6/19): Αντίστροφη μέτρηση για το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης. Την Κυριακή θα προβληθεί ο τελικός, όπου θα μάθουμε ποιος από τους παίκτες θα χαμογελάσει τελευταίος μετά από ένα σωρό επίπονων δοκιμασιών, κακουχιών και πολλών… νεύρων. Μέχρι τότε, έχουμε ακόμη μερικές δοκιμασίες αλλά και έπαθλα, πριν το… σφύριγμα της λήξης. Ένα από τα τελευταία έπαθλα του παιχνιδιού θα δούμε και σήμερα στις οθόνες μας, στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη.

Οι νικητές της σημερινής δοκιμασίας θα περάσουν μία… σπέσιαλ βραδιά που εκτός από τραγούδι και χορό θα έχει και φαγητό. Η πρόταση αυτή δελεάζει ακόμη και εμάς που καθόμαστε στους καναπέδες μας και παρακολουθούμε ήσυχοι το παιχνίδι. Φανταστείτε πόσο δυνατά θα λειτουργήσει στην ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι έχουν και με το παραπάνω κίνητρο για να κερδίσουν, ανάλογα την ομάδα τους. Οι λευκοί και οι μαύροι θα τεθούν αντιμέτωποι, αλλά στο τέλος, το έπαθλο θα το απολαύσει μόνο ένας.

Στο μεταξύ, η μαύρη ομάδα θα αγωνιστεί έχοντας μία απώλεια, επιβεβαιώνοντας τα spoilers. Κι αυτό γιατί στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να χάνει την ασυλία και ως εκ τούτου να θέτει στη… γωνία δύο παίκτες της. Εν τέλει, μεταξύ της Αφροδίτης και του Παναγιώτη, η ψηφοφορία ανέδειξε τον δεύτερο. Το αποτέλεσμα κρίθηκε με βάση την κατάταξη των παικτών από την ψηφοφορία των τηλεθεατών. Έτσι, το ταξίδι του Survivor τελείωσε για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό.

«Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό! Καλός ή κακός έτσι μου τα έφερε η ζωή, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Θα αποκομίσω από το παιχνίδι μόνο τις καλές στιγμές και όλα αυτά που μου δίδαξε!», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον στην μαύρη ομάδα μένουν 4 παίκτες ενώ στην άσπρη έχουν μείνει 5!

Survivor: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments