Αθλητισμός

Βινίσιους – Ελ Αραμπί: Ο Ολυμπιακός επιμένει για τις δύο περιπτώσεις

Βινίσιους –  Ελ Αραμπί: Ο Ολυμπιακός επιμένει για τις δύο περιπτώσεις
Βινίσιους - Ελ Αραμπί: Συνεχίζουν να απασχολούν τον Ολυμπιακό οι δύο περιπτώσεις επιθετικών. Τι συμβαίνει με τον... Μπεργκ.

Βινίσιους Ελ Αραμπί: Δύο παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Μαρτίνς εδώ και αρκετό καιρό παλεύει ο Ολυμπιακός. Δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύσκολες, αλλά όπως έχουν δείξει οι ερυθρόλευκοι έως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι, μπορούν να καταφέρουν αυτό που θέλουν και να πάρουν τους παίκτες που επιθυμεί ο προπονητής. Όπως συνέβη και με τον Σεμέδο ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας από χθες τη νύχτα και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Φως των ΣΠΟΡ”, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταλήξει αυτή τη στιγμή στους Ελα Αραμπί και Βινίσιους προκειμένου να αποκτήσουν τον έναν από τους δύο, με τις περιπτώσεις τους πάντως να μην είναι εύκολες. Ο πρώτος έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του και το κασέ του είναι υψηλό, αλλά στο λιμάνι ευελπιστούν πως η προοπτική του Champions League μπορεί να στρέψει την προσοχή του σε εκείνους.

Αναφορικά με τον φορ της Νάπολι, με την ιταλική ομάδα συνεχίζονται οι αρκετά σκληρές διαπραγματεύσεις, ώστε να αποκτηθεί ως δανεικός. Δεν είναι εύκολο ωστόσο. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει εντυπωσιάσει με την απόδοση του στο πρώτο μισό της σεζόν στην Πορτογαλία.

Είναι δηλαδή παίκτης που βρίσκεται σε καλή φόρμα κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους Πειραιώτες, γιατί αυτό ακριβώς αναζητούν οι ερυθρόλευκοι για την επιθετική τους γραμμή. Έναν σέντερ φορ που θα είναι στα πάνω του και θα μπορέσει να κάνει την διαφορά πετυχαίνοντας το «εύκολο» γκολ.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όσο δεν υπογράφει σε κάποια ομάδα ο Μάρκους Μπεργκ, πρέπει να θεωρείται ακόμη υποψήφιος. Για τον Μπεργκ ο Ολυμπιακός είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του εδώ και μέρες, καθώς ο Σουηδός καθυστερούσε πολύ να απαντήσει στην πρόταση που του είχαν καταθέσει οι ερυθρόλευκοι. Ωστόσο σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι ανοιχτά και έχουμε δει να αλλάζει γρήγορα το σκηνικό, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Σεμέδο.

Όσο λοιπόν ο Μπεργκ δεν κλείνει σε καμιά άλλη ομάδα, τόσο θα υπάρχουν πιθανότητες επαναπροσέγγισης του ίδιου του παίκτη στον Ολυμπιακό για να κάτσουν ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments