Αθλητισμός

Δημήτρης Χατζηισαΐας: Θα παραμείνει στον Ατρόμητο ο Έλληνας αμυντικός

Δημήτρης Χατζηισαΐας: Θα παραμείνει στον Ατρόμητο ο Έλληνας αμυντικός
Δημήτρης Χατζηισαΐας: Ο σύλλογος του Περιστερίου ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον 27χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Χατζηισαΐας: Ο Ατρόμητος γνωρίζει ότι για να διατηρηθεί στα υψηλά “κλιμάκια” της βαθμολογίας της Super League, θα πρέπει να διατηρήσει στις τάξεις του αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι τον βοήθησαν να φτάσει ως εκεί. Ένας εξ αυτών είναι και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ο οποίος με τον Σπύρο Ρισβάνη έχουν συνθέσει ένα δυνατό δίδυμο στα μετόπισθεν της ομάδας του Περιστερίου. Το γεγονός αυτό, οδηγεί τον Ατρόμητο να κάνει την προσπάθειά του για να τον διατηρήσει στις τάξεις του, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο Χατζηισαΐας θα πρέπει να θεωρείται ήδη κλεισμένος από τον Ατρόμητο. Το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ, είναι ο τρόπος που θα “κλείσει” η μεταγραφή. Ο ίδιος είχε ενημερώσει τον ατζέντη του ότι από τη στιγμή που δεν βρήκε κάποια αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό, τότε ο μόνος προορισμός που θα τον ενδιέφερε από την Ελλάδα ήταν ο Ατρόμητος. Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί, είναι η στάση του ΠΑΟΚ.

Ο Χατζηισαΐας είχε δύο προτάσεις από το εξωτερικό. Ο ΠΑΟΚ όμως απέρριψε αμέσως και τις δύο αυτές προτάσεις καθώς θέλει να στείλει μήνυμα ότι επιθυμεί να πουλήσει τον νεαρό κεντρικό αμυντικό και όχι να τον δώσει για ακόμη μία χρονιά δανεικό. Το προηγούμενο καλοκαίρι, η Φούλαμ είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον Χατζηισαΐα, όμως δεν είχε προχωρήσει το θέμα, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να καταλήγει στον Ατρόμητο, ως δανεικός. Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας αναμένεται να είναι παρών τις πρώτες ημέρες συγκέντρωσης των παικτών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τις εργομετρικές εξετάσεις, καθώς δύσκολα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της πώλησής του μέχρι τότε.

Στον Ατρόμητο βέβαια θέλουν τα τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τον Χατζηισαΐα, καθώς Γιάννης Αναστασίου έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει μαζί του στην Αυστρία τον βασικό δεύτερο στόπερ. Αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και έχει δεσμευτεί να δώσει την οριστική του απάντηση πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Μόνταφον της Αυστρίας.

Ο νέος προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου, δήλωσε για το νέο δανεισμό του Χατζηισαΐα: «Παραμένει ανοιχτή η υπόθεση. Έχει αποδώσει αρκετά καλά, έχει δείξει ότι είναι καλό δίδυμο με τον Ρισβάνη. Ανήκει στον ΠΑΟΚ, προσπαθούμε. Νομίζω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο και το τι θέλει ο ίδιος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments