Αθλητισμός

Μιγκέλ Καρντόσο: Τα σχέδια του για τη μεταγραφή εξτρέμ και φορ στην ΑΕΚ

Μιγκέλ Καρντόσο: Τα σχέδια του για τη μεταγραφή εξτρέμ και φορ στην ΑΕΚ
Μιγκέλ Καρντόσο: Τι σκέφτεται ο κόουτς της ΑΕΚ για τις δύο σημαντικές μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν.

Μιγκέλ Καρντόσο: Ο νέος τεχνικός της “Ένωσης” έχει ήδη χαράξει το μεταγραφικό του πλάνο ενόψει της νέας σεζόν. Σε συνεργασία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, θέλουν να δώσουν στην ΑΕΚ τα στοιχεία που της έλειπαν τις προηγούμενες χρονιές, ώστε στο νέο πρωτάθλημα να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο, αφαιρώντας τα σκήπτρα από τον ΠΑΟΚ. Δύο θέσεις στις οποίες ο Καρντόσο έχει δώσει προτεραιότητα, είναι αυτή του φορ και του εξτρέμ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ θα ήθελε να δει δυο δυνατές προσθήκες στις προαναφερθείσες θέσεις, αλλά… δεν βιάζεται.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας “Live Sport”, o Καρντόσο δεν βιάζεται για την προσθήκη του εξτρέμ και του φορ. Αντίθετα, συστήνει… ηρεμία και καθαρό μυαλό στον Νίκο Λυμπερόπουλο, προκειμένου να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές περιπτώσεις. Ο “Λύμπε” δεν σταματά να ψάχνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τη θέση του εξτρέμ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο εκλεκτός θα βρεθεί μετά το ταξίδι της ΑΕΚ στην Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Καρντόσο θα παίξει το παιχνίδι της υπομονής και προτιμά να περάσει λίγος χρόνος ώστε να αξιολογηθούν καλύτερα οι ήδη υπάρχουσες περιπτώσεις και παράλληλα τα ραντάρ της ΑΕΚ να μείνουν ανοιχτά, εάν και εφόσον εμφανιστούν νέοι υποψήφιοι στόχοι στον ορίζοντας. Ο ίδιος μάλιστα διεμήνυε στον Νίκο Λυμπερόπουλο και την υπόλοιπη διοίκηση, ότι προτιμά να βρεθεί ο κατάλληλος κι ας επενδυθεί περισσότερος χρόνος, ώστε να εντοπιστεί και να εγκριθεί από τον ίδιο.

Πάντως, ο κόουτς της ΑΕΚ έχει δώσει το “ΟΚ” να εξεταστούν περαιτέρω ορισμένα ονόματα που υπάρχουν ήδη στη λίστα και τουλάχιστον ένα αποτελεί δική του εισήγηση. Όλα αυτά δε σημαίνουν, σαφώς, ότι θα καθυστερήσει πολύ αυτή η υπόθεση, αλλά πως απλά στην ΑΕΚ θέλουν την ξεχωριστή περίπτωση, που θα κάνει τη διαφορά.

Τι ισχύει για την περίπτωση του Κάρλος Μανέ

Ο Κάρλος Μανέ είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται από την ΑΕΚ.  Οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν μια διάθεση να περιμένουν λίγο παραπάνω για σέντερ φορ, ειδικότερα αν αυτός έχει καλό βιογραφικό και θα μπορεί να «φτιάξει» τον κόσμο. Στο θέμα του εξτρέμ και πάλι ο Μιγκέλ Καρντόσο το έχει πάρει πάνω του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει δώσει την έγκριση του για να γίνει προσπάθεια απόκτησης του Κάρλος Μανέ. Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει καλά ο προπονητής της ΑΕΚ από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Μανέ αγωνίστηκε την σεζόν που μας πέρασε στη δεύτερη κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου. Η ομάδα του ανέβηκε στην Μπουντεσλίγκα, αλλά αποφάσισε να μην κινηθεί για την απόκτηση του. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας με την οποία και έχει συμβόλαιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments