Αθλητισμός

Μίροσλαβ Στοχ: Μια “ανάσα” από τον ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος

Μίροσλαβ Στοχ: Μια “ανάσα” από τον ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος
Μίροσλαβ Στοχ: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σλοβάκου εξτρέμ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν τα τσέχικα Μέσα.

Μίροσλαβ Στοχ: Σ’ έναν γνώριμο από τα παλιά φαίνεται πως στράφηκε ο ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό στα «φτερά» της επίθεσης, σύμφωνα με τα τσέχικα Μέσα. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος εξτρέμ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τη σεζόν 2013-14 έχοντας 10 γκολ και 12 ασίστ σε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Εδώ και δύο χρόνια αγωνίζεται με τη Σλάβια Πράγας, με την οποία το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα από την Τσεχία, απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να προσφέρει

  • 1.500.000 ευρώ στη Σλάβια Πράγας για την αγορά του ποδοσφαιριστή
  • 1.000.000 ως ετήσιες απολαβές στον Σλοβάκο άσο

Ο Στοχ προέρχεται από μια αν μη τι άλλο εντυπωσιακή σεζόν με τη Σλάβια Πράγας. Συνολικά αγωνίστηκε σε 49 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 14 γκολ και 13 ασίστ και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα του, αλλά και την εξαιρετική παρουσία της στο Europa League. Θυμίζουμε πως οι Τσέχοι έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και αποκλείστηκαν από τη μετέπειτα τροπαιούχο Τσέλσι.

Ντάγκλας Αουγκούστο: «Απομακρύνεται από τον ΠΑΟΚ», λένε στη Βραζιλία

Κι ενώ ο Μίροσλαβ Στοχ ολοένα και πλησιάζει στον ΠΑΟΚ, τα βραζιλιάνικα Μέσα κάνουν λόγο για «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής ομάδας με την Κορίνθιανς για τον Ντάγκλας Αουγκούστο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λουίς Κλαούντιο οι δύο πλευρές έχουν σημαντικές οικονομικές διαφορές τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο ίδιος με ανάρτηση του στο Twitter αρχικά τόνισε πως «η προσφορά για τον Ντάγκλας έχει αλλάξει και πλέον ο ΠΑΟΚ προσφέρει τα μισά χρήματα», ενώ συνέχισε λέγοντας πως αυτή η προσφορά δεν καλύπτει την ομάδα του Ντάγκλας.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή θεωρούταν τελειωμένη υπόθεση σήμερα το πρωί, με τα βραζιλιάνικα Μέσα να αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει σε όλα με την Κορίνθιανς, με το deal να «κλείνει» στα πέντε εκατομμύρια ευρώ και τον Βραζιλιάνο μάλιστα να βρίσκεται στη χώρα μας την Πέμπτη (27/6) προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας η συμφωνία περιελάμβανε τα εξής:

  • τέσσερα εκατομμύρια ευρώ από τον ΠΑΟΚ στην Κορίνθιανς
  • διατήρηση του 15% των δικαιωμάτων του παίκτη στη βραζιλιάνικη ομάδα

Η είδηση, πάντως, είχε γίνει γνωστή ξημερώματα Τετάρτης ώρα Ελλάδας. Κάτι που ήταν αδύνατο να επιβεβαιωθεί από πλευράς ΠΑΟΚ, λόγω της διαφοράς ώρας, ωστόσο όλα έδειχναν ότι όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές όδευαν προς οριστική συμφωνία. Παρόλα αυτά, αν ληφθούν υπόψη τα όσα αναφέρει ο Λουίς Κλαούντιο τότε μάλλον οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται προς «ναυάγιο». Μένει να δούμε αν το ρεπορτάζ του εν λόγω δημοσιογράφου θα αποδειχθεί έγκυρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments