Ελλάδα

Υπουργείο Εξωτερικών: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ – Βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο

Υπουργείο Εξωτερικών: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ – Βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο
Υπουργείο Εξωτερικών: Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς έξω από το κτίριο του ΥΠΕΞ βρέθηκε ύποπτο αντικείμενο. Επί τόπου τα ΤΕΕΜ για να γίνει έλεγχος.

Υπουργείο Εξωτερικών: Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6/19) στην ΕΛΑΣ, καθώς έξω από το κτίριο του ΥΠΕΞ εντοπίστηκε ένα ύποπτο αντικείμενο. Αιτία για την αναστάτωση έξω από το κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών στη Βασιλίσσης Σοφίας ήταν μια ύποπτη βαλίτσα, η οποία ήταν παρατημένο κοντά στο κτίριο και κρίθηκε σκόπιμο να κληθούν τα ΤΕΕΜ και να γίνει έλεγχος.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Το ύποπτο αντικείμενο είναι μια βαλίτσα, την οποία –  κατά πληροφορίες – άφησαν άγνωστοι έξω από το υπουργείο.  Οι διάφορες υπηρεσίες του υπουργείου στεγάζονται σήμερα σε συνολικά επτά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας. Το γραφείο του υπουργού Εξωτερικών βρίσκεται στο Μέγαρο Ανδρέα Συγγρού (που ήταν και η κύρια κατοικία του εθνικού ευεργέτη), στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 5 με την οδό Ζαλοκώστα, απέναντι από το κτίριο της Βουλής.

Υπουργείο Εξωτερικών: Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής

Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα Τετάρτη, 26 Ιουνίου, είναι προγραμματισμένη στις 13:30, θα συγκληθεί, υπό την προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ). Αντικείμενο του Συμβουλίου θα αποτελέσουν οι εξελίξεις στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και οι ελληνο-τουρκικές σχέσεις.

Στιγμιότυπο από τη συνεδρίαση στο Υπουργείο Εξωτερικών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments