Τεχνολογία

Steam: Άνοιξε το Summer Sale – Ποια games είναι σε έκπτωση

Steam: Άνοιξε το Summer Sale – Ποια games είναι σε έκπτωση
Steam: Η δημοφιλής πλατφόρμα άνοιξε εδώ και λίγες ώρες το Summer Sale, με τα... ψηφιακά πορτοφόλια των gamers να έχουν αρχίσει ήδη να... αδειάζουν.

Steam: Η δημοφιλής πλατφόρμα διάθεσης gaming τίτλων online ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την έναρξη των καλοκαιρινών εκπτώσεων. Τα Summer Sales δίνουν την ευκαιρία στους εκατομμύρια συνδρομητές της υπηρεσίας να εξασφαλίσουν μερικούς από τους καλύτερους τίτλους της αγοράς σε ποσά μικρότερα της αρχικής τιμής. Η Valve έχει “ανοίξει” ήδη λογαριασμό και λαμβάνει αρκετές παραγγελίες από τους συνδρομητές του Steam οι οποίοι “τρέχουν” για να “τσιμπήσουν” τα games της επιλογής τους, αδειάζοντας τα… ψηφιακά τους πορτοφόλια.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μια λίστα από τα games τα οποία έχουν βγει σε έκπτωση στις ΗΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρακάτω λίστα δεν θα είναι μόνιμη, καθώς μέχρι τις 9 Ιουλίου, όπου θα διαρκέσουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις της Steam, αναμένεται να προστεθούν κι άλλοι τίτλοι, προκαλώντας… φρενίτιδα ενθουσιασμού στους συνδρομητές της υπηρεσίας.

  • Devil May Cry 5 ($39.59–34% έκπτωση)
  • Monster Hunter: World ($29.99–50% έκπτωση)
  • Sekiro: Shadows Die Twice ($47.99–20% έκπτωση)
  • SoulCalibur VI ($19.79–67% έκπτωση)
  • The Witcher 3: Wild Hunt — Complete Edition ($14.99–70% έκπτωση)
  • Assassin’s Creed Odyssey ($29.99–50% έκπτωση)
  • Astroneer ($22.49–25% έκπτωση)
  • Crypt of the Necrodancer ($2.99–80% έκπτωση)
  • Hollow Knight ($8.99–40% έκπτωση)
  • Dark Souls III ($14.99–75% έκπτωση)
  • Resident Evil 2 ($39.59–34% off)

Steam: Λίγα λόγια για τη δημοφιλή υπηρεσία

Είναι πλατφόρμα ψηφιακής διανομής, διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM) και κοινωνικής δικτύωσης, φτιαγμένη από την εταιρία Valve Corporation. To Steam παρέχει στον χρήστη εγκατάσταση και αυτόματες ενημερώσεις παιχνιδιών σε πολλαπλούς υπολογιστές, και χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης, όπως φίλους και ομάδες, αποθηκευτικό νέφος καθώς και λειτουργικότητα συνομιλίας βάση κειμένου (chat) ή φωνής εντός παιχνιδιού (in-game).

Το λογισμικό περιέχει μια δωρεάν διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών (API) που αποκαλείται Steamworks, το οποίο οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ενσωματώσουν πολλές λειτουργίες του Steam, όπως δικτύωση, επιτεύγματα εντός παιχνιδιού, μικρο-συναλλαγές και υποστήριξη περιεχομένων που φτιάχνονται από χρήστες μέσω του Steam Workshop, στα προϊόντα τους.

Θα λείψει το Assassin’s Creed III

Όσοι χρησιμοποιούν το Steam και το Uplay δεν μπορούνε πλέον να προχωρήσουν σε αγορά του συγκεκριμένου τίτλου. Ωστόσο όσοι το έχουν αποκτήσει από πριν, θα έχουν την δυνατότητα να το κατεβάσουν ξανά από την βιβλιοθήκη τους. O στόχος της Ubisoft είναι να μην υπάρχει η επιλογή αγοράς του παιχνιδιού σε χαμηλότερη τιμή από τη στιγμή που πρόκειται για κυκλοφορήσει εκ νέου. Το Assassin’s Creed III θα μπει και πάλι στα ράφια των καταστημάτων στις 29 Μαρτίου για τα PS4, Xbox One και PC.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments