Πολιτική

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Κατερίνα Νοτοπούλου έκανε αφίσα τον φετινό MVP του NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η Κατερίνα Νοτοπούλου έκανε αφίσα τον φετινό MVP του NBA
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο νέος MVP του NBA έγινε αφίσα από την πρώην υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μονοπώλησε την επικαιρότητα ο 24χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς. Και πως να μην το κάνει άλλωστε, αφού ο Greek Freak αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2018-19 στο ΝΒΑ. Όλα τα ελληνικά ΜΜΕ αφιέρωσαν πολλές αράδες στον παίκτη που ξεκίνησε από τα Σεπόλια και έφτασε ως την κορυφή του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου. Παράλληλα, μηνύματα για τη μεγάλη επιτυχία του, έλαβε και από το σύνολο του πολιτικού κόσμου, με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Προκόπη Παυλόπουλο αλλά και όλα σχεδόν τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου να εκδηλώνουν δημοσίως την υπερηφάνειά τους για τον Γιάννη.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η άλλοτε υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και πρώην υποψήφια για τον δήμο Θεσσαλονίκης, έκανε τον Giannis αφίσα και ανάρτησε σχετικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάνοντας “επίθεση” στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

“Σήμερα (σ.σ χθες) που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και γράφει ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη, είναι ένας “θαυμάσιος άνθρωπος που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε”… Το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την ελληνική ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, καταψηφίζοντάς το. Η υποκρισία στο… μεγαλείο της!

Η αφίσα, περιλαμβάνει δύο φωτογραφίες του Γιάννη, με την Εθνική και τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, αναγράφεται το εξής μήνυμα: “Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς!”, πάνω από το σλόγκαν “Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας.

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για τον Γιάννη

Πριν από την Κατερίνα Νοτοπούλου, τα συγχαρητήρια στον Γιάννη για την ανάδειξή του ως MVP απέστειλε και ο Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τη χρυσή σελίδα που άνοιξε στο ελληνικό μπάσκετ, τονίζοντας ότι τη θέση του MVP’s λαμβάνουν επίσης και όσοι τον πίστεψαν. Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής:

“Τα ξημερώματα (σ.σ χθες) γράφτηκε μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ένα δικό μας παιδί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τη Νιγηρία, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο #NBA» έγραψε ο πρωθυπουργός. Σε δεύτερο tweet του, υπογράμμισε πως MVPs είναι και οι οικείοι του μπασκετμπολίστα, που τον πίστεψαν και τον στήριξαν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments