Video

Μπέλλα Κυδωνάκη: Συγκλονίζει μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)

Μπέλλα Κυδωνάκη: Συγκλονίζει μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη (vid)
Μπέλλα Κυδωνάκη: Η γνωστή αστρολόγος βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και συγκλονίζει μιλώντας για το χαμό του γιου της.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρίσκεται καλεσμένη η γνωστή αστρολόγος η οποία μιλά για τις μεγάλες αγάπες της ζωής της. Ήταν ακόμα παιδί, όταν συνειδητοποίησε τη μαγεία των άστρων και πίστεψε πως αυτά μπορούν να της δώσουν απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα. Κατάφεραν, όμως, να την βοηθήσουν να ξεπεράσει τον ξαφνικό χαμό του μονάκριβου γιου της; Ο Γιάννης έπεσε θύμα τροχαίου. Αν και βαριά τραυματισμένος, επέζησε. Δυστυχώς έξι μήνες μετά, πέθανε την ώρα που κοιμόταν. Ποια λόγια του την έκαναν να πιστέψει ότι εκείνος ήξερε πως το τέλος έρχεται; Πώς κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της και από που άντλησε τη δύναμη να μετουσιώσει τον πόνο σε έμπνευση;

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη:

Μπέλλα Κυδωνάκη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ταυτόχρονα με την αστρολογία, τελείωσε σπουδές στην ψυχολογία, στην ομοιοπαθητική, στις ενεργειακές θεραπείες, στην ιστορία της τέχνης και στην φιλοσοφία σε συνδυασμό με την αρχαία Ελλάδα. Από το 1997, συνέχισε σειρά μαθημάτων στην Αμερική στο Avalon School of Astrology και συμμετείχε σε πολλά αστρολογικά συνέδρια στην Αμερική. Ειδικεύεται στην χρηματιστηριακή αστρολογία και από το 1999 μέχρι και το 2004 ζούσε μόνιμα στο Miami. Στο τέλος του 2004, ξεκινάει στην τηλεόραση του Alpha με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το 2005 συνέχισε στο Channel 9, στην εκπομπή Νεσεσέρ και το 2006-2007 συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη.

Από το 2007 μέχρι και σήμερα έχει συνεργαστεί με την Ελεονόρα Μελέτη, τη Χριστίνα Λαμπίρη, τη Βάσια Λόη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Γράφει στο περιοδικό ΟΚ και στα sites yupi.gr και Nitro.gr. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές και από τον Ιανουάριο 2010 είχε ραδιοφωνική εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2. Συμμετέχει στο βιβλίο φιλοσοφίας «Περί Μνήμης και Αναμνήσεως» και στην απόδοση στα κείμενα του Αριστοτέλους «Μικρά Φυσικά» από τις εκδόσεις Οσελότος. Τέλος, παρουσιάζει σειρά διαλέξεων και σεμιναρίων με θέμα την ενεργειακή αστρολογία και την εξελικτική πορεία του ανθρώπου στην περίοδο που διανύουμε. Το 2013 η γνωστή αστρολόγος έχασε τον γιο της, Γιάννη, σε ηλικία 25 ετών.

Ο νεαρός Γιάννης, είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο το 2012. Ένα χρόνο αργότερα, ο νεαρός έφυγε από ανακοπή καρδιάς που πιθανότατα προκλήθηκε από αιματώματα που έπαθε στο τροχαίο, τα οποία προκάλεσαν ανεύρυσμα. Η γνωστή αστρολόγος ήταν απαρηγόρητη στην κηδεία του γιου της, μη μπορώντας να πιστέψει ότι τον έχασε τόσο σύντομα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην κηδεία είχαν βρεθεί πολλά πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου, με τις Ελεονώρα Μελέτη, Χριστίνα Λαμπίρη και την τραγουδίστρια Ελπίδα, αλλά και πολλούς φίλους της να είναι εκεί για να της συμπαρασταθούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments