Αθλητισμός

Νίκος Ζήσης: Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του

Νίκος Ζήσης: Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του
Νίκος Ζήσης: Ο έμπειρος γκαρντ μένει ελεύθερος από την Μπάμπεργκ και ο Παναθηναϊκός βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση του.

Νίκος Ζήσης: Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε νέα εποχή με την επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στο τιμόνι του συλλόγου. Οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας και θα ξεκινήσουν από τους “κοντούς” της ομάδας. Αρκετά ονόματα εξετάζονται από τους “πράσινους”. Υπάρχει μια περίπτωση που αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας και συνδυάζει ποιότητα με εμπειρία, ενώ την ίδια ώρα θα ενισχύσει τον Ελληνικό κορμό.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Ζήση. Ο έμπειρος γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό στην Μπάμπεργκ. Ο 35χρονος έμεινε ελεύθερος από την Γερμανική ομάδα και δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει να αγωνίζεται. Αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του. Στον Παναθηναϊκός πιστεύουν ότι ο Ζήσης έχει ακόμα να δώσει κάποια ποιοτικά λεπτά και θα έδινε λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα της ομάδας. Αυτό είναι την ξεκούραση του Νικ Καλάθη. Ο αρχηγός της ομάδας παίζει πολλά λεπτά εξαιτίας της έλλειψης αξιόπιστης λύσης για να του δίνει ανάσες.

Νίκος Ζήσης: Ορατό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Ζήσης “φλερτάρει” με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας. Στο παρελθόν το όνομα του έχει “παίξει” στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ενώ ούτε η ΑΕΚ μένει ασυγκίνητη στο ενδεχόμενο να τον κάνει και πάλι δικό της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την “Ένωση” και ποτέ δεν έκλεισε την πόρτα της σε ενδεχόμενη επιστροφή.

Μάλιστα, πριν από λόγους μήνες όταν την αντιμετώπισε για το Τσάμπιονς Λιγκ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας. Δεν αποκλείεται ο Μάκης Αγγελόπουλος να κάνει κίνηση για την απόκτηση του προκειμένου να “ζεστάνει” τον κόσμο μετά τη μέτρια σεζόν. Άλλωστε, ο Ζήσης γνωρίζει ότι στην ΑΕΚ θα έχει ηγετικό ρόλο. Αντίθετα αν πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό θα έχει περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο. Το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν ποιο ουσιαστικές εξελίξεις για το μέλλον του διεθνή γκαρντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments