Αθλητισμός

Πελέ – Γιάκομπ: Οι δυο χαφ που εξετάζει ο Ολυμπιακός

Πελέ –  Γιάκομπ: Οι δυο χαφ που εξετάζει ο Ολυμπιακός
Πελέ - Γιάκομπ: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στη λίστα του δυο ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού.

Πελέ – Γιάκομπ: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Πολωνία για την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει όλους τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελε καθώς επιθυμεί την απόκτηση ενός χαφ και του βασικού σέντερ φορ. Βέβαια γνωρίζει πως οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν τις καλύτερες επιλογές σε κάθε θέση. Μπορεί το θέμα του επιθετικού να έδειχνε πιο προχωρημένο, αλλά όπως όλα δείχνουν πρώτα θα αποκτηθεί παίκτης για τη μεσαία γραμμή.

Τις τελευταίες ώρες οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν δυο περιπτώσεις που έχουν αρκετή ποιότητα, αλλά και κάποιες δυσκολίες. Η πρώτη από αυτές είναι ο Πελέ που αγωνίστηκε στην Νότιγχαμ Φόρεστ με τη μορφή δανεισμού από την Μονακό. Πρόκειται για τον 27χρονο Πορτογάλο αμυντικό χαφ που ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει καλά και πιστεύει ότι έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα του στο χώρο του κέντρου.

Ωστόσο η περίπτωση του συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται κάτι που σημαίνει ότι θα γυρίσει στην Μονακό. Με την Γαλλική ομάδα δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2023.  Οι Μονεγάσκοι αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα έξι εκατομμύρια ευρώ που μόνο μικρό δεν είναι. Την περασμένη σεζόν ο Πελέ αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην Μονακό με 8 συμμετοχές στην Λιγκ 1 και από τον Ιανουάριο και μετά στην Τσάμπιονσιπ έπαιξε σε 8 παιχνίδια.

Κλαούντιο Γίακομπ η άλλη λύση

Μια άλλη περίπτωση που εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ο Κλαούντιο Γιάκομπ. Ο Αργεντινός χαφ ήταν ελεύθερος όλο το καλοκαίρι και απασχόλησε τους Πειραιώτες και την περσινή σεζόν. Μάλιστα, το όνομα του είχε “παίξει” και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Τελικά στις 6 Σεπτεμβρίου υπέγραψε στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρά το γεγονός πως δεν είχε κάνει προετοιμασία κατάφερε να γράψει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιο του με την Αγγλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, αλλά δεν υπολογίζεται για βασικός και δεν αποκλείεται η Ντότιγχαμ να μπει στη διαδικασία να συζητήσει για την πώληση του. Άλλωστε όποιο ποσό και αν εισπράξει θα είναι κέρδος από την στιγμή που τον είχε αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή. Ο έμπειρος χαφ βρίσκεται στην Ευρώπη από το 2012 και έχει περάσει όλη την Ευρωπαϊκή του καριέρα στα Αγγλικά γήπεδα με την φανέλα της Γουέστ Μπρομ και στη συνέχεια της Νότιγχαμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments