Πως Να

Πώς να μείνετε στα εκπληκτικά σπίτια της τηλεοπτικής σειράς “Big Little Lies”

Πώς να μείνετε στα εκπληκτικά σπίτια της τηλεοπτικής σειράς “Big Little Lies”
Δείτε πως να μείνετε σε ένα από τα εκπληκτικά σπίτια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Big Little Lies».

Η τηλεοπτική σειρά της HBO, «Big Little Lies» αποτελεί μια τις πιο αγαπητές τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών. Άλλωστε η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Νικόλ Κίντμαν, Ριζ Γουίδερσπουν, Λόραν Ντερν, Σέιλιν Γούντλεϊ και Μέριλ Στριπ, κέρδισε τέσσερις Χρυσές Σφαίρες και οκτώ Emmys μόνο για την πρώτο του κύκλο. Η τηλεοπτική σειρά είναι προσαρμοσμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Liane Moriarty από την Αυστραλία και μεταφέρει με εντυπωσιακό τρόπο τις βόρειες παραλίες του Σίδνεϊ στο Μόντερεϊ της Καλιφόρνια με κατοικίες τεράστιου προϋπολογισμού σε εκπληκτικές τοποθεσίες. Μάλιστα, μια εξ αυτών των κατοικιών διατίθεται πλέον προς ενοικίαση.

Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς μπορούν εύκολα να αναγνωρίσουν το σπίτι που ανήκει τη Μαντλίν Μάρθα Μακένζι (Ριζ Γουίδερσπουν). Στην πραγματική ζωή η κατοικία αυτή βρίσκεται στο Μαλιμπού και συγκεκριμένα στην παραλιακή 30760 Broad Beach Road. Το σπίτι αυτό διατίθεται πλέον προς ενοικίαση από την Malibu Luxury Vacation Homes έναντι 3.000-5.000 δολαρίων τη βραδιά, ήτοι 4.349 – 7.248 ευρώ. Η κατοικία έχει συνολικά επτά διαμερίσματα και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 12 άτομα. Γι’ αυτό και είναι ιδανική για μια πολυμελή οικογένεια ή μια μεγάλη παρέα φίλων. Αυτό, όμως, που έχει τη μεγαλύτερη αξία στο συγκεκριμένο σπίτι είναι η θέα της βεράντας από την τεράστια κατοικία.

Σχεδιασμένο σε Κέιπ Κοντ στυλ το σπίτι έχει εσωτερικούς λευκούς χώρους, κουζίνα και σαλόνι που ανοίγει και γίνεται κατάστρωμα με θέμα τον ωκεανό. Στον κάτω όροφο του μπορεί να βρει κανείς τζακούζι και μπάνια. Παράλληλα, το σπίτι είναι ιδανικό για τα ζευγάρια που αγαπούν την παραλία, καθώς η κρεβατοκάμαρα έχει απευθείας πρόσβαση στην άμμο.

Big Little Lies: Η πλοκή της σειράς

Στην ήσυχη παραθαλάσσια πόλη του Μοντερέι της Καλιφόρνια, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Αφοσιωμένες μητέρες, επιτυχημένοι σύζυγοι, αξιολάτρευτα παιδιά, όμορφα σπίτια. Πόσα ψέματα χρειάζονται για να παραμείνει ο κόσμος τους τέλειος; Ειπωμένη μέσα από τα μάτια τριών μητέρων η ιστορία απεικονίζει την εικόνα μιας πόλης που τροφοδοτείται από φήμες και διαιρείται σε έχοντες και μη έχοντες, εκθέτει τις συγκρούσεις, τα μυστικά και τις προδοσίες που θέτουν σε κίνδυνο την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε γονείς και παιδιά και κλονίζουν τις συζυγικές αλλά και τις φιλικές σχέσεις.

Βασισμένο, σύμφωνα με τους New York Times, στο νούμερο ένα ομώνυμο μπεστ σέλερ της Liane Moriarty, το Big Little Lies είναι ένα ανατρεπτικό, σκοτεινά κωμικό δράμα που υφαίνει μια ιστορία δολοφονίας κάτω από τη φαινομενική τελειότητα και τις αντιφάσεις που υπάρχουν πίσω από την εξιδανικευμένη αντίληψη της κοινωνίας για τον γάμο, τις σχέσεις, την ανατροφή των παιδιών και τη φιλία.

Η σκηνοθεσία είναι του υποψήφιου για Όσκαρ Jean-Marc Vallée ενώ το λαμπερό καστ περιλαμβάνει τις βραβευμένες με Όσκαρ Reese Witherspoon και Nicole Kidman, την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Shailene Woodley, την υποψήφια για Όσκαρ Laura Dern, τη Zoe Kravitz, τον Alexander Skarsgård, τον Adam Scott, τον James Tupper και τον Jeffrey Nordling.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments