Πολιτική

Εκλογές 2019: Το νέο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Εκλογές 2019: Το νέο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (vid)
Εκλογές 2019: Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τηλεοπτικό του σποτ ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Εκλογές 2019: Στη δημοσιότητα βγήκε το νέο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, μια εβδομάδα μετά τη δημοσιοποίηση του προηγούμενου. Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στο νέο του σποτ αναφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την γεμάτη πολιτικούς οικογένεια του, τονίζοντας πως «δεν πειράζει που μας χρεοκόπησαν, έχουν κούτελο και ιστορία». Παράλληλα, τονίζει πως «αφού αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί», ενώ κλείνει το βίντεο με το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές «Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

«Μη ρωτάς γιατί. Μην ασχολείσαι με την πολιτική. Τι να ψηφίσεις; Μη σε νοιάζει, αφού υπάρχουν ειδικοί. Μη χαλιέσαι με τα τζάκια. Ας τους να κυβερνούν αυτοί. Να κάθονται στις καρέκλες οι φαμίλιες. Δεν πειράζει που μας χρεοκόπησαν, έχουν κούτελο και ιστορία. Ο παππούς ήταν βουλευτής. Ο μπαμπάς πρωθυπουργός, η αδελφή του δήμαρχος, και πολλές φορές υπουργός. Ο γιος της περιφερειάρχης και τώρα δήμαρχος. Τώρα η σειρά του να γίνει και αυτός πρωθυπουργός. Θα μου πεις πάλι αυτοί; Αφού αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί. Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας», αναφέρεται στο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το νέο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ:

Το προηγούμενο προεκλογικό σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ

Στη δημοσιότητα πριν από μια εβδομάδα είχε δοθεί το δεύτερο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ενόψει των εθνικών εκλογών, με τίτλο «μην ασχολείσαι». Στο σποτ θίγονταν τα κοινωνικά ζητήματα όπως η δωρεάν παιδεία, τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, οι απολύσεις δασκάλων, οι εναλλακτικές πηγές ενέργειας, ενώ το κεντρικό μήνυμα που έστελνε στους πολίτες ήταν: «Τώρα δεν παίζουμε. Τώρα αποφασίζουμε για την ζωή μας».

Αναλυτικότερα το κείμενο έχει ως εξής: «Μην ανησυχείς για τα κοινά, μη σκας για το περιβάλλον. Τι σε πειράζει η πλαστική σακούλα; Τι σε νοιάζει το κλίμα; Το έφαγε ο γάιδαρος. Τι θέλεις τις άλλες πηγές ενέργειας. Μια χαρά είναι το πετρέλαιο. Και οι άνδρες με τους άνδρες; Δε λέω. Σπίτι τους να κάνουν ότι θέλουν. Αλλά όχι και επισήμως. Αμάν πια με τα δικαιώματα!

Όλοι δικαιώματα. Γιατί να μην απολύσουμε δασκάλους. Μην κολλάς στα παλιά, δωρεάν παιδεία και όλα δωρεάν. Μην μιλάς για δικαιώματα. Μην πας να ψηφίσεις. Μην διεκδικείς μην το ψάχνεις. Τώρα δεν παίζουμε. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας».

Ο Αρκάς εξηγεί με απίθανο σκίτσο γιατί έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αρκάς και η σχέση… αγάπης που έχει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Άλλωστε, ο γνωστός σκιτσογράφος δεν χάνει ευκαιρία να σχολιάσει το κυβερνών κόμμα, όπως και τον Αλέξη Τσίπρα στον οποίο έχει αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν. Αυτή τη φορά, με το γνωστό «βιτριολικό» του χιούμορ έβαλε στο στόχαστρο όλους όσους προσπαθούν από τα τέλη Μαΐου να εξηγήσουν την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές.

Μετά τη συντριπτική ήττα δεν είναι λίγα τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος,συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του πρωθυπουργού, που έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν τους λόγους του εκλογικού αποτελέσματος. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών τόνισαν ότι ο λαός δεν κατάλαβε το πρόγραμμα του κόμματος, παρουσιάζοντας αυτήν ως βασική αιτία. Σε ένα ιδιαίτερα σαρκαστικό σκίτσο ο Αρκάς αναπαριστά μια τέτοια συνομιλία ανάμεσα σε κυβερνητικά στελέχη που αναφέρουν το εν λόγω επιχείρημα. «Ο λόγος που μας καταψήφισαν είναι γιατί δεν μας κατάλαβαν» λέει ένας με κάποιον άλλον να συμπληρώνει: «…ή μας κατάλαβαν πολύ καλά».

Δείτε το νέο σκίτσο του Αρκά:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments