Θέσεις Εργασίας

Εργασία Αττική: 78 προσλήψεις με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου

Εργασία Αττική: 78 προσλήψεις με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου
Εργασία Αττική: Στην ανακοίνωση 78 προσλήψεων με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής.

Εργασία Αττική: Ανακοίνωση για την πρόσληψη για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς 61 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 34 ημερομίσθια ανά άτομο) ΥΕ κατηγορίας στις ελαιοκομικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία θα απασχοληθούν μέχρι και τις 30-11-2019 και 17 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια ανά άτομο) ΥΕ κατηγορίας στις ελαιοκομικές περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, τα οποία θα απασχοληθούν μέχρι και τις 30-11-2019.

Εργασία Αττική: Απαραίτητα δικαιολογητικά για αυτές τις θέσεις εργασίας

Α.Ο υποψήφιος με την αίτησή του πρέπει να υποβάλει:

  • Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.
  • Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου δήμου ή κοινότητας στα δημοτολόγια των οποίων είναι γραμμένοι ή βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης που χορηγείται από τα ΚΕΠ μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου [(ΟΠΣΕΔ)-ΚΥΑ 7228/2014 (ΦΕΚ 457/τΒ΄/25-2-2014)], πρόσφατης έκδοσης (όχι παλαιότερης των δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων) συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) (Ν. 4316/2014 (ΦΕΚ 270/24.12.2014/τ.Α).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

  • Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, να υποβάλουν απλή αίτηση είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικώς με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά απευθύνοντάς την προς τη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού Περιφέρειας Αττικής, Λ. Συγγρού 80-88 – 11741 Αθήνα. (τηλ. επικοινωνίας: 213 2065 155, 081, 831, 074).
  • Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων στο κατάστημα της Υπηρεσίας μας Περιφέρεια Αττικής –Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού (Λ. Συγγρού 80-88, Αθήνα).

Δείτε εδώ την ανακοίνωση.

Προϋποθέσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει:

  • Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
  • Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
  • Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 του ν.2431/1996. Γίνονται επίσης δεκτοί Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (ν.δ.3832/1958).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments