Video

Survivor: Η αποκάλυψη του Κυριάκου Πελεκάνου για τη μητέρα του (vid)

Survivor: Η αποκάλυψη του Κυριάκου Πελεκάνου για τη μητέρα του (vid)
Survivor: Ο Κυριάκος Πελεκάνος μίλησε για τη μητέρα του που πέθανε πριν δύο χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι με το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης ήθελε να κάνει μία δωρεάν στην κλινική της Λευκωσίας, που εκείνη έζησε τις τελευταίες τις στιγμές

Survivor: Για το θάνατο της μητέρας του πριν από δύο χρόνια μίλησε ο Κυριάκος Πελεκάνος στην κάμερα του. Ο πρώην παίκτης του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την απώλεια της σε ηλικίας 63 ετών από καρκίνο και συγκλόνισε με τα όσα ανέφερε για εκείνη, αλλά και τα μελλοντικά σχέδια που είχε πριν «χτυπηθεί» από την επάρατη νόσο.

«Πριν δύο χρόνια έχασα τη μάνα μου. Τις τελευταίες της μέρες τις πέρασε σε ένα ίδρυμα ανακούφισης, να το πω. Σε ούτε έξι μήνες τη χάσαμε. Όποιος έχει περάσει από αυτή τη διαδικασία ξέρει πόσο δύσκολο είναι. Η μητέρα μου ήταν μικρή, στα 63. Περίμενε να πάρει τη σύνταξή της για να ζήσει επιτέλους τη ζωή της, με την εγγονή της, τη βαφτιστήρα μου, που τώρα είναι έξι. Περίμενε να γεννηθεί ο Κριστιάν. Περίμενε τον γάμο, αλλά δεν πρόλαβε», ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Παράλληλα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι με τα χρήματα από το έπαθλο του Survivor, ήθελε να κάνει μια δωρεά στην κλινική της Λευκωσίας, που έζησε η μητέρα του τις τελευταίες της στιγμές. «Το συγκεκριμένο ίδρυμα κάνει μια επέκταση και είπαμε με την αδελφή μου, Μαρία, να κάνουμε ένα δωμάτιο στη μνήμη της μητέρας μας. Εκεί πέρασε τις πιο ποιοτικές μέρες από τους έξι μήνες και της φέρθηκαν πάρα πολύ καλά».

Survivor: Πλήρης ανατροπή με τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης

Το φετινό ριάλιτι επιβίωσης πλησιάζει στο τέλος του για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 30 Ιουνίου. Μια ημερομηνία λίγες ημέρες νωρίτερα από τους αρχικούς υπολογισμούς τους ΣΚΑΙ και η οποία άλλαξε λόγω της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών. Παράλληλα, θεωρούνταν σχεδόν σίγουρο ότι ο μεγάλος τελικός όσον αφορά την Ελλάδα θα διεξαγόταν στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι. Ωστόσο, και στο μέρος διεξαγωγής του τελικού υπήρξε αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Κι αυτό γιατί τελικά θα γίνει στην Αλικαρνασσό – Μπόντρουμ ή την Κωνσταντινούπολη στην Τουρκία!

Πρόκειται για μια ανατροπή που πραγματικά έγινε την τελευταία στιγμή, καθώς σήμερα έληγε η προθεσμία που είχαν οι εκπρόσωποι του Τύπου προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στον τελικό κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης που είχε εκδώσει ο ΣΚΑΙ την προηγούμενη εβδομάδα. Τελικά, όμως, ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποφάσισε πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού, ανακοίνωσε σήμερα στα στελέχη του καναλιού του Νέου Φαλήρου την απόφαση του, προκαλώντας ένα μικρό σοκ στις τάξεις τους. Φυσικά, η απόφαση αυτή δεν θεωρείται τυχαία. Η επίσημη δικαιολογία αναφέρει πως η μεταφορά του τελικού στον Αλικαρνασσό γίνεται για λόγους οικονομίας.

Ο πραγματικός λόγος της αλλαγής του τελικού

Άλλωστε, από το πρωί, οι οδηγίες που δίνονται στους τεχνικούς αφορούν την όσο μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων γίνεται, κάτι που βέβαια δεν γίνεται εύκολα πιστευτό. Κι αυτό διότι είναι γνωστό εδώ και καιρό το γεγονός ότι οι συζητήσεις του ΣΚΑΙ με την Acun Media για την ανανέωση της συνεργασίας τους έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο. Η κακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης τόσο του «Survivor» όσο και του «Power of love» οδήγησαν τον ΣΚΑΪ στην απόφαση να μην θέλει να τα αγοράσει εκ νέου κάτι που δεν άρεσε στον άλλοτε ισχυρό Ατζούν.

Γι’ αυτό και ο ίδιος είχε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αλλά και το One. Ωστόσο, μέχρι στιγμές δεν έχουν ακόμη καρποφορήσει. Μάλιστα, τα ιδιωτικά κανάλια που ενδιαφέρονται για τα προγράμματα του θέτουν «σκληρούς» όρους και θέλουν εκείνοι να έχουν το πάνω χέρι σε ό,τι αποφάσεις αφορούν τις εκπομπές τα πρόσωπα που συμμετέχουν αλλά και την διάρκεια και τη συχνότητα προβολής τους.

Προφανώς, η αλλαγή της «έδρας» του τελικού του Survivor λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αποτελεί μια κίνηση… ενόχλησης από μεριάς Ατζούν Ιλίτζαλι, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για κίνηση «τακτικής» από τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος θέλει να εξοικονομήσει χρήματα εν όψη των νέων συνεργασιών με αντίπαλα κανάλια. Όπως και να έχει για πρώτη φορά στα τρία χρόνια διεξαγωγής του Survivor, ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί από την Τουρκία και όχι από το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments