Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πάει για το “μπαμ” στην επίθεση

Ολυμπιακός: Πάει για το “μπαμ” στην επίθεση
Ολυμπιακός: Να τελειώσουν άμεσα το θέμα με την απόκτηση του επιθετικού επιθυμούν οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση του βασικού επιθετικού της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών φέρονται να κινούνται σε διάφορα μέτωπα για το θέμα του φορ, προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει και θέλει να κλείσει άμεσα έναν από τους Γιορέντε ή Σλιμανί.

Βέβαια όπως προκύπτει από το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν ακόμη μία εξαιρετική περίπτωση στο προσκήνιο, αλλά το όνομα του ποδοσφαιριστή αυτού δεν έχει διαρρεύσει και κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε απεγνωσμένες κινήσεις, καθώς μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι έχουν γίνει προσεγμένες κινήσεις, οι οποίες πρώτα έχουν λάβει το “ΟΚ” του προπονητή Πέδρο Μάρτινς.

Φερνάντο Γιορέντε: Η δύσκολη περίπτωση του Ισπανού

Ο Φερνάντο Γιορέντε είναι ελεύθερος, καθώς σε λίγες ημέρες (30/6) λήγει -επίσημα- το συμβόλαιό του με τη φιναλίστ του Champions League, Τότεναμ. Η περίπτωσή του κάθε άλλο πάρα εύκολη θεωρείται. Ο 35χρονος φορ έχει ως προτεραιότητα ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, καθώς ψάχνει -κατά πάσα πιθανότητα- το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει τις επαφές του με τον Γιορέντε, ο οποίος έχει ζητήσει λίγο χρόνο, προκειμένου να δώσει την απάντησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού αθλητικού Τύπου ενδιαφέρον για την απόκτησή του φαίνεται να έχουν εκδηλώσει και οι Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα. Αν τα δημοσιεύματα αληθεύουν τότε η περίπτωση του Ισπανού επιθετικού αναμένεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός: Πρώτο φιλικό με Πόγκον Στσέτσιν

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν, επί πολωνικού εδάφους δίνει σε λίγη ώρα (19:00, Novasports) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Πόγκον Στσέτσιν. Ένα φιλικό μετά από 18 ημέρες προπονήσεων σε Ελλάδα και Γκνιεβίνο (εκεί βρίσκεται το αθλητικό κέντρο που προετοιμάζονται οι Πειραιώτες). Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει τόσο σήμερα όσο και στο αυριανό δεύτερο φιλικό με την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά τους διεθνείς παίκτες της ομάδας για να μην τους επιβαρύνει από το ξεκίνημα.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μάρτινς: Τζολάκης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Μπα, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Γκιλέρμε, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Σολδάνο

Συνοπτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού (όλα θα τα μεταδώσει η NOVA) σε Πολωνία και Αυστρία:

  • 28/6: Ολυμπιακός -Πόγκον Στσέτσιν
  • 29/6: Ολυμπιακός -Χάποελ Μπερ Σεβά
  • 3/7: Ολυμπιακός – Λέγκια Γκντάνσκ
  • 5/7: Ολυμπιακός – Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ
  • 8/7: Ολυμπιακός -Ντιναμό Κιέβου
  • 10/7: Ολυμπιακός -Αμβούργο
  • 16/7 (Καραϊσκάκη): Ολυμπιακός -Νότιγχαμ Φόρεστ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments