Αθλητισμός

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Στο μυαλό του Παναθηναϊκού ο μπακ της ΑΕΚ

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Στο μυαλό του Παναθηναϊκού ο μπακ της ΑΕΚ
Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του έμπειρου μπακ της ΑΕΚ.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Ο Παναθηναϊκός πήρε την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφικές κινήσεις. Βέβαια τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου δεν του επιτρέπουν να κάνει υπερβολές. Οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να κινηθούν για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με λίγα χρήματα και χωρίς μεγάλο ρίσκο. Θα πρέπει να είναι παίκτες με εμπειρία που θα αποτελέσουν δοκιμασμένες λύσεις.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ο έμπειρος μπακ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη μορφή δανεισμού στη Λαμία από την ΑΕΚ. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Το σίγουρο είναι ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο για την νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό επιβεβαιώθηκε και από την απουσία του από την πρώτη προπόνηση της “Ένωσης”. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με την περίπτωση του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα δοθεί ξανά δανεικός χωρίς πρώτα να ανανεώσει. Από την “Ένωση” θα ήθελαν να τον δώσουν και τη νέα σεζόν δανεικό στην Λαμία.

Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος: Παρακολουθεί την περίπτωση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει στην λίστα του τον Βασιλαντωνόπουλο και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με το sportime δεν αποκλείεται το τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” να κάνει μια επαφή με τους ανθρώπους του “δικεφάλου” προκειμένου να βρουν μια λύση. Προς την κατεύθυνση της ελευθερίας του ποδοσφαιριστή και την εξασφάλιση ενός ποσοστού μεταπώλησης μεγάλου, ακόμη και 40%.

Είναι μέθοδος που εφαρμόστηκε και πέρυσι από τον Παναθηναϊκό, σε υποθέσεις όπως του Πούγγουρα από τον ΠΑΟΚ. Τις επόμενες ημέρες, πάντως, θα υπάρχουν εξελίξεις. Είτε ο 27χρονος δεξιός μπακ θα φύγει δανεικός από την ΑΕΚ έως το τέλος του συμβολαίου του, είτε θα μείνει ελεύθερος. Στην περίπτωση αυτή θα ανοίξει ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει αποκτηθεί από τον Απόλλων Σμύρνης και έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Βέροια και για δυο σεζόν στην ομάδα της Λαμίας. Το επόμενο διάστημα αναμένονται οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments