Πολιτισμός

Steven Adler: Αυτομαχαιρώθηκε ο πρώην ντράμερ των Guns N Roses

Steven Adler: Αυτομαχαιρώθηκε ο πρώην ντράμερ των Guns N Roses
Steven Adler: Ο θρυλικός ντράμερ των Guns N Roses βρέθηκε στο νοσοκομείο με μαχαιριές στην κοιλιά.

Steven Adler: Σοκαρισμένη η μουσική σκηνή της Ροκ. Ο ντράμερ που συνέδεσε το όνομα του με τον ιστορικό πρώτο δίσκο των Guns N Roses μεταφέρθηκε έκτακτα στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με το TMZ ο Steven Adler είχε πολλαπλές μαχαιριές στο στομάχι και από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι τις έχει κάνει ο ίδιος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τη ζωή του.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Γεννά πολλά ερωτήματα το πως ο γνωστός μουσικός κατάφερε να κάνει κάτι τέτοιο αν δεν ήταν απόπειρα αυτοκτονίας. Όλα αυτά τα χρόνια ο Adler αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας εξαιτίας της χρόνιας εξάρτησης του με τα ναρκωτικά. Το 2012 εντάχθηκε μαζί με τους υπόλοιπους Guns N Roses στο Rock N Roll Hall Of Fame. Ωστόσο όταν οι Axl Rose, Slash και Duff McKagan πήραν την απόφαση να περιοδεύσουν μαζί, δεν τον συμπεριέλαβαν στο reunion. Από τότε έχει εμφανιστεί σε κάποια λάιβ με τους παλιούς της συντρόφους.

Steven Adler: Η δύσκολη παιδική ηλικία

Πριν από λίγα χρόνια ο γνωστός μουσικός αποκάλυψε πως είχε δύσκολη παιδική ηλικία. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι όταν ήταν μικρός είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. ” Είμαστε στο West Hollywood, όπου πάντα υπάρχουν τύποι έτοιμοι να στην “πέσουν”. Δεκαετία του ‘70. Σύχναζα στο Rainbow και στο Starwood και ένα βράδυ ένας από τους μεγαλύτερους πιτσιρικάδες με τους οποίους έκανα παρέα μου έριξε κάποιο ναρκωτικό.

Όλο αυτό κατέληξε με δυο παιδιά της παρέας να με κακοποιούν σεξουαλικά. Ήμουν δεκατρία και δε μπορούσα να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά ήταν κάτι που με στιγμάτισε.Όταν έγραψα γι’ αυτό στο βιβλίο μου, δε μπορείτε να πιστέψετε πόσοι άνθρωποι με προσέγγισαν λέγοντάς μου πως τους βοήθησα να ανοιχτούν και να φέρουν στην επιφάνεια μια αντίστοιχη τραγική εμπειρία”, ήταν τα λόγια του.

Δύσκολα παιδικά χρόνια έζησε και ο Axl Rose που επίσης είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση σε μικρότερη ηλικία. “Η μητέρα μου παντρεύτηκε τον βιολογικό μου πατέρα όταν ήταν στο λύκειο. Το πρόσωπο της μητέρας μου “γκριζάρει” όταν φέρνει στο μυαλό αναμνήσεις του. Αυτό που ανακάλυψα κατά τη διάρκεια της ψυχοθεραπείας είναι πως κάποια στιγμή με απήγαγε καθώς δεν υπήρχε κάποιος να με προσέχει. Θυμάμαι μια βελόνα και έναν πυροβολισμό”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments