Video

Snik: Άγριος καβγάς με τον Light στα MAD Video Music Awards 2019 (vid)

Snik: Άγριος καβγάς με τον Light στα MAD Video Music Awards 2019 (vid)
Snik: Άναψαν τα αίματα στα MAD Video Music Awards 2019 και ο Snik με τον Light πιάστηκαν στα χέρια. Ο Σάκης Ρουβάς προσπάθησε να τους χωρίσει.

Snik: Άσχημη τροπή πήρε η βραδιά στα MAD Video Music Awards 2019, παρόλο που στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά. Κάποια στιγμή όμως τα «αίματα άναψαν» ανάμεσα στον Light και τον Snik και στα VIP υπήρχε κάποια ένταση, όπως αποκάλυψε και ο παρουσιαστής της βραδιάς, Θέμης Γεωργαντάς. Ένταση, την οποία προσπάθησε να εκτονώσει ο Σάκης Ρουβάς. «Είδα κάποια ένταση κάποια στιγμή, είδα κάποιους ανθρώπους όρθιους εκεί στα VIP. Κι έχω να σας πω ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν μπροστά και είχε γυρίσει και σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να τους μιλάει», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Ο Κώστας Φραγκολιάς, που ήταν στα βραβεία, είπε τι ακριβώς είχε συμβεί. Όπως περιέγραψε, όλα ξεκίνησαν μετά τη βράβευση του Light ως «καλύτερου hip hop βιντεοκλίπ», που κατά τις δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος ράπερ. Όταν κατέβηκε να πάει στη θέση του, άρχισε ο καβγάς και σύμφωνα με τον Κώστα Φραγκολιά υπήρξαν κάποιες σπρωξιές. Οι άνδρες της ομάδας security επενέβησαν και ζήτησαν να τελειώσει το συμβάν. Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Light είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, όμως είχε αποκαλύψει και το μυστικό της επιτυχίας του.

Snik: Δείτε το βίντεο για τον καβγά του με τον Light στα MAD VMA 2019

Κατερίνα Καινούργιου: «Βεντετιλίκια» από Sin Boy και Snik

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της “Ευτυχείτε” στο Open TV αποκάλυψε και μερικές ακόμη «πικάντικες» πληροφορίες οι οποίες της μεταφέρθηκαν από άτομα της παραγωγής των Mad Video Music Awards. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες Sin Boy και Snik οι οποίοι θα είναι καλεσμένοι στην φετινή μουσική διοργάνωση.

«Να μεταφέρουμε κάποια προβλήματα. Είχαμε προβλήματα με τον Sin Boy και τον Snik οι οποίοι έκαναν κάποια “βεντετιλίκια” κατά την διάρκεια των προβών όπως μας μετέφεραν τα άτομα της παραγωγής του Mad, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι πρόβες και να ταλαιπωρηθούν οι καλλιτέχνες που ήταν στην ώρα τους εκεί» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments