Video

Τατουάζ τελευταίο επεισόδιο: Συγκλονιστικό το φινάλε της σειράς (vid)

Τατουάζ τελευταίο επεισόδιο: Συγκλονιστικό το φινάλε της σειράς (vid)
Τατουάζ τελευταίο επεισόδιο: Έπειτα από δύο χρόνια, η επιτυχημένη σειρά του Alpha έριξε αυλαία. Δείτε πώς ολοκληρώθηκε η ιστορία.

Τατουάζ τελευταίο επεισόδιο: Αυλαία έριξε η επιτυχημένη, δραματική σειρά του Alpha ύστερα από δύο χρόνια προβολής. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς επιφύλασσε ένα καλό τέλος, αλλά και τη δικαίωση που περίμεναν οι τηλεθεατές, με τα πρώτα πλάνα που κυκλοφόρησαν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης να προκαλούν ανατριχίλα. Ο Ορφέας, ο serial killer της σειράς, συλλαμβάνεται. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του από πυρά αστυνομικών τραυματίζεται σοβαρά και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου αφήνει την τελευταία του πνοή. Η Μαργκώ δολοφονείται από το «συμβούλιο». Στο μεταξύ, η Τατιάνα με τον Τόνι καταφέρνουν να φύγουν στο Χονγκ Κονγκ και να ζήσουν τον έρωτά τους, περιμένοντας τη γέννηση του παιδιού τους.

Στη συνέχεια είδαμε την ιστορία να έχει προχωρήσει λίγους μήνες και η Αφροδίτη με τον Χάρη παντρεύονται. Η Ελένη και ο Πέτρος ζουν έναν μεγάλο έρωτα και η Άννα με τον Αλέξανδρο αποκτούν το πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι. Στην Αίγινα στήνεται ένα μεγάλο γλέντι με όλους παρόντες για να γιορτάσουν την επαγγελματική επιτυχία του Αλέξανδρου και του Στέφανου, στην Ευρώπη. Αυτά ήταν και τα τελευταία πλάνα της επιτυχημένης σειράς…

Η Βέρα έκλαιγε με λυγμούς όταν διάβασε το γράμμα της αδερφής της, της Τατιάνας, που έφυγε μακριά για να ζήσει με τον Τόνυ και κατάλαβε ότι δε θα την ξαναδεί ποτέ. Ένας μεγάλος κύκλος που περιέλαβε πολλές ευτυχισμένες, αλλά και δύσκολες στιγμές με πολλά ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα έκλεισε αφήνοντας τους ήρωες σε διαφορετικές φάσεις της ζωής τους.

Η Όλγα με τον Στέφανο και τη Λήδα έζησαν στα Μετέωρα και ήρθε και το νέο μέλος στην οικογένειά τους, ενώ ο Θεοχάρης με τη Βέρα πέρασαν στο πιο ώριμο στάδιο της ζωής τους, με αγάπη και κατανόηση ο ένας για τον άλλο. Ο Παύλος με την Μάρθα πάντα ενωμένοι χαίρονται τις μικρές χαρούμενες οικογενειακές στιγμές.

Το Τατουάζ τελευταίο επεισόδιο: Το πλάνο που μας συγκίνησε

To τηλεοπτικό Τατουάζ έκλεισε τον κύκλο του στις μικρές μας οθόνες από την συχνότητα του Άλφα, όχι με τραγικό τρόπο ή με τον θρυλικό δολοφόνο του Νίκο Πολυδερόπουλο αλλά με την μικρή Λήδα. Η Λήδα μας εξηγεί τι ακριβώς συνέβη στο τέλος της σειράς.

«Η Αννούλα γέννησε ένα όμορφο αγοράκι κι ο παππούς και η αγαπούλα κατουρήθηκαν από τη χαρά τους. Ο παππούς λέει ότι αυτός είναι ο νέος Παύλος. Μετά ο Στέαφανος και η αγαπούλα πούλησαν πολλά μανιτάρια και έγιναν πλούσιοι» και κάπου εκεί ακούμε την Κατερίνα Γερονικολού να ψάχνει το κινητό της, με την μικρή να της λέει χαρακτηριστικά: «Ένα λεπτό μανούλα, ανεβάζω ένα story κι έρχομαι».

Τατουάζ τελευταίο επεισόδιο: Σάρωσε σε τηλεθέαση

Το φινάλε ήταν δυνατό, με πολλές ανατροπές και συγκινήσεις, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό. Και στο τελευταίο επεισόδιο, το Τατουάζ καθήλωσε τους τηλεθεατές, σαρώνοντας σε νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen:

  • στο γενικό σύνολο έκανε  29,2%
  • και στο δυναμικό κοινό 29,8%.
  • Λίγο πριν το οριστικό φινάλε άγγιξε το 39%.

Τατουάζ τελευταίο επεισόδιο: Το συγκινητικό αντίο της Έλενας Λιασίδου

Η Έλενα Λιασίδου που υποδυόταν την Αφροδίτη στη σειρά «Το τατουάζ» έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram μετά το μεγάλο φινάλε. Δημοσίευσε μία φωτογραφία μαζί με το τηλεοπτικό της ταίρι τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που ήταν και ένας εκ των σκηνοθετών της σειράς κι έγραψε: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην 2η μου οικογένεια! Στα παιδιά μπροστά και πίσω από τις κάμερες! Τους αγαπημένους μου συναδέλφους, τα παιδιά στα συνεργεία, τους σκηνοθετάρες μου! Εις το επανιδείν μωρά μου! Σας αγαπώ πολύ! @georgiou82 @koulisnikolaou και Βάνα μου σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου εμπιστευτήκατε την Αφροδιτούλα μου! Να ξέρατε πόσο την αγάπησα… Αντίο Τατουάζ μου… Θα μου λείψεις… #tatouazalpha».

Το Τατουάζ: Καστ και Χαρακτήρες

Ακολουθεί η λίστα με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους (σ.σ. Σε κάθε γραμμή αναφέρεται το όνομα του ηθοποιού, ο ρόλος του στη σειρά, οι κύκλοι στους οποίους εμφανίστηκε και η σεζόν εμφάνισης)

  • Στέφανος Μιχαήλ, Αλέξανδρος Μελάς, 1-2, 2017-2019
  • Δανάη Παππά, Άννα Ραζή, 1-2, 2017-2019
  • Εβελίνα Παπούλια, Βέρα Δαμιανού, 1-2, 2017-2019
  • Μυρτώ Αλικάκη, Αμαλία Ραζή (μητέρα Άννας Ραζή), 1-2, 2017-2019
  • Χρύσα Παπά, Τατιάνα Δαμιανού (Αστυνόμος, αδελφή Βέρας Δαμιανού) 1-2, 2017-2019
  • Κατερίνα Γερονικολού, Όλγα Καρέλλη (πρώην γυναίκα Αλέξανδρου Μελά) 1-2, 2017-2019
  • Νίκος Πολυδερόπουλος, Ορφέας Μακρής (σύζυγος Ελένης Μελά, «Serial Killer») 1-2, 2017-2019
  • Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Τόνυ Νίβεν (εφοπλιστής, πρώην άντρας Άννας Ραζή) 1-2, 2017-2019
  • Ελίνα Ακριτίδου, Μάρθα Μελά (μητέρα Αλέξανδρου Μελά) 1-2, 2017-2019
  • Ελεονώρα Αντωνιάδου, Νικόλ Αλεξίου (φίλη Άννας Ραζή) 1-2, 2017-2019
  • Χριστίνα Χριστόφια, Έμιλυ Παπαδάκη, 1, 2017-2018
  • Γιώργος Αγγελόπουλος, Στέφανος Αναστασίου (σύζυγος Όλγας Καρέλλη), 1-2, 2018-2019
  • Αλέξανδρος Πέρρος, Ιωσήφ Πολίτης (σύντροφος Νικόλ Αλεξίου), 1, 2017-2018
  • Ανδρέας Γεωργίου, Νικόλας Ρουμπέσης, 1-2, 2018-2019
  • Κοραλία Καράντη, Μαργκώ Νίβεν (εφοπλίστρια, μητέρα Τόνυ Νίβεν), 1-2, 2017-2019
  • Γιώργος Παρτσαλάκης, Παύλος Μελάς (πατέρας Αλέξανδρου Μελά), 1-2, 2017-2019
  • Έλενα Πιερίδου, Ελένη Μελά (αδελφή Αλέξανδρου Μελά), 1-2, 2017-2019
  • Έλενα Λιασίδου, Αφροδίτη Μελά (αδελφή Αλέξανδρου Μελά), 1-2, 2017-2019
  • Απόστολος Γκλέτσος, Θεοχάρης Ραζής (πατέρας Άννας Ραζή), 1-2, 2017-2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments