Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Μίλησε για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη

Δέσποινα Βανδή: Μίλησε για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη
Δέσποινα Βανδή: Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόφαση η οποία είχε προκαλέσει... σάλο. Τι είπε για τον Νότη Σφακιανάκη.

Δέσποινα Βανδή: Η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής “Dot”. Η ίδια προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε και στη διακοπή της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη. Ένα περιστατικό το οποίο είχε σχολιαστεί ιδιαιτέρως στο παρελθόν, με την Βανδή, (η οποία βλέπει πλέον την κόρη της να ακολουθεί τα καλλιτεχνικά της βήματα) να αναφέρεται σε εκείνη την εποχή και να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε τα εξής στο Dot για το τέλος της συνεργασίας με τον Σφακιανάκη: “Ήταν μια τοποθέτηση, ένα ξεκαθάρισμα. Για μένα όλη την ιστορία στη συγκεκριμένη δήλωση τότε του Νότη ήταν το ρήμα “επιβάλλεται”.

Δεν μπορώ εγώ στα πλαίσια της Δημοκρατίας που έχουμε να σου πω τι θέλεις να πιστεύεις, ποιο είναι το σωστό και το λάθος. Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μια συγκεκριμένη ηλικία. Έχεις απόλυτο δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας απομακρύνει καλλιτεχνικά, όσο δεν με ενοχλούν τα πιστεύω σου. Στη συγκεκριμένη τότε δήλωση, το ρήμα “επιβάλλεται” ήταν βαρύ. Αυτό σημαίνει ότι καθοδηγώ.

Όταν είσαι καλλιτέχνης, τα πράγματα τα οποία κάνεις καλώς ή κακώς επηρεάζουν κόσμο, μπορεί να ταυτίζεσαι με κόσμο και με απόψεις που να πιστεύουν τα ίδια πράγματα με σένα. Δεν μας απομακρύνει αυτό το πράγμα γιατί όταν είμαστε καλλιτέχνες και κάνουμε συνεργασίες, δεν σημαίνει ότι είμαστε και φίλοι που μοιραζόμαστε τις ζωές μας. Ούτε τα πιστεύω μας θα πρέπει να ταυτίζονται. Όταν όμως καθοδηγείς ανθρώπους, αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί πολύ, εκεί πρέπει να πάρω θέση”.

Η Δέσποινα Βανδή και η ανακοίνωση αποχώρησης από το σχήμα με τον Σφακιανάκη το 2013:

«Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν αρκετά χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό.

Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.

Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή.

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.

Και κάτι τελευταίο…

Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες…

Αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments