Πολιτική

Εκλογές 2019: Με τενεκεδάκια σε πρώτο πλάνο το νέο σποτ του ΚΙΝΑΛ (vid)

Εκλογές 2019: Με τενεκεδάκια σε πρώτο πλάνο το νέο σποτ του ΚΙΝΑΛ (vid)
Εκλογές 2019: "Η προοδευτική σου ταυτότητα είναι η υπερηφάνειά σου", αναφέρει το νέο σποτ του ΚΙΝΑΛ για την 7η Ιουλίου.

Εκλογές 2019: Η κρίσιμη ημέρα για την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης πλησιάζει και το πολιτικό θερμόμετρο έχει φτάσει στα ύψη. Όλα τα κόμματα προσπαθούν να εντείνουν τις προεκλογικές τους καμπάνιες και να προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ατζέντα τους. Σε αυτή τη βάση κινείται και το νέο προεκλογικό σποτ του ΚΙΝΑΛ, το οποίο έχει… τενεκεδάκια σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το σποτάκι περιγράφει τη ζωή μιας πόλης, στην οποία οι άνθρωποι απεικονίζονται ως τενεκεδάκια. Μάλιστα, κάθε ένα από αυτά έχει τη “στάμπα” από τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Στο επίκεντρο της κριτικής βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς υπάρχουν αρκετές “επισημάνσεις” του κόμματος, φανερές ή “κρυμμένες”, όπως η περίπτωση Πολάκη ή ο Αλέξης Τσίπρας από το… προεκλογικό του μπαλκόνι.

Ο μέσος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει την τιμητική του στο σποτάκι. Το ΚΙΝΑΛ ουσιαστικά τον καλεί να “πετάξει” τη στάμπα του και να αγκαλιάσει το πρόγραμμα του κόμματος της Φώφης Γεννηματά. “Η προοδευτική σου ταυτότητα είναι η υπερηφάνειά σου. Μπορείς να ονειρευτείς το μέλλον. Υπάρχει λύση και είναι μπροστά σου. Πάρε στα χέρια σου τις εξελίξεις. Γιατί είμαστε η δύναμη που εγγυάται την πολιτική σταθερότητα. Η δύναμη που θα αντισταθεί στον κίνδυνο μιας ανεξέλεγκτης δεξιάς. Κίνημα Αλλαγής, η λογική επιστρέφει”, αναφέρει η φωνή που κλείνει το βίντεο.

Το σποτάκι του ΚΙΝΑΛ

ΚΙΝΑΛ: Τα ποσοστά του κόμματος στη νέα δημοσκόπηση

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για την εφημερίδα “Τα Νέα” η αυτοδυναμία της ΝΔ φαίνεται να κλειδώνει με τις έδρες να φτάνουν από 155 μέχρι 163, ανάλογα με τη σύνθεση της νέας βουλής. Συγκεκριμένα με 5κομματική βουλή οι έδρες διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ 163 έδρες, ΣΥΡΙΖΑ 87 έδρες, ΚΙΝΑΛ 24 έδρες, ΚΚΕ 15 έδρες, Χρυσή Αυγή 11 έδρες.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση με βάση το εύρος τιμής της εκτίμησης ψήφου για όλα τα κόμματα: • Νέα Δημοκρατία 35,4% με 40,4% • ΣΥΡΙΖΑ 26,5% με 31,5% • ΚΙΝΑΛ 6,4% με 9,8% • ΚΚΕ 3,7% με 6,3% • Χρυσή Αυγή 2,6% με 5% • Ελληνική Λύση 2,5% με 4,8% • ΜεΡΑ 25 2,2% με 4,4% • Ένωση Κεντρώων 1,4% με 3,2%

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments