Video

Fast and Furious 7: Το νέο τρέιλερ για το spinoff της γνωστής σειράς ταινιών (vid)

Fast and Furious 7: Το νέο τρέιλερ για το spinoff της γνωστής σειράς ταινιών (vid)
Fast and Furious 7: Ένα νέο τρέιλερ είδε το φως της δημοσιότητας για το πρώτο spinoff της γνωστής σειράς ταινιών.

Fast and Furious 7: Η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τη νέα ταινία του γνωστού franchise. Αυτή έχει την ονομασία “HOBBS & SHAW” και είναι το πρώτο Spinoff που βγαίνει για τη συγκεκριμένη σειρά ταινιών. Μετά από 8 κυκλοφορίες και περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως το Fast and Furious είναι έτοιμο να δώσει στο κοινό του το πρώτο side projekt.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ που θα παίξουν εκ νέου ως «Λουκ Χόμπς» και «Ντέκαρτ Σο» αντίστοιχα.  Από τότε που ο Χομπς (Τζόνσον), πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο (Στέιθαμ), πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού.

Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον (Ίντρις Έλμπα) απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

«Fast & Furious: Hobbs & Shaw»

  • Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς
  • Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ίντρις Έλμπα, Βανέσα Κίρμπι, Έλεν Μίρεν.
  • Διάρκεια: 105 λεπτά
  • Είδος ταινίας: Δράσης

Το Fast & Furious: Hobbs & Shaw θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου 2019 στη χώρα μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments