Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (29/6/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (29/6/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (29/6/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Σάββατο (29/6/19).

  • κριός

Αν και οι προσπάθειες που κάνεις για να δημιουργήσεις μια μεγαλύτερη αίσθηση σταθερότητας στο σπίτι ή στη δουλειά σου μπορεί να φέρουν αποτελέσματα, η ίδια η παθιασμένη ενέργειά σου, είναι απίθανο να φέρει ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σου, αυτή τη στιγμή. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σχεδιάζεις σε άλλους τομείς, χρειάζεται διαφορετικό είδος προσπάθειας και αυθορμητισμού για να δημιουργηθούν ερωτικοί σπινθήρες στα ερωτικά σου- ή να κάνεις καλή εντύπωση σ’ ένα συγκεκριμένο άτομο. Προσπάθησε να μην ψειρίζεις και την παραμικρή λεπτομέρεια στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή.

  • ταύρος

Παρόλο που θα νιώθεις αβέβαιη για το πώς να είσαι περισσότερο ορμητική στη σχέση σου, θα εκπλαγείς μ’ αυτό που θα ξεκινήσει, αν κάνεις ένα γενναίο βήμα. Δεν είναι καιρός να αφήσεις τις αμφιβολίες να σε κρατήσουν πίσω. Αντί να εστιάσεις σ’ αυτό που μπορεί να συμβεί, επικεντρώσου στο τί μπορεί να συμβεί. Γιατί ακούγοντας την καρδιά σου και κάνοντας ένα τολμηρό βήμα στο όνομα της αγάπης, θα έρθεις πιο κοντά στα παθιασμένα σου όνειρα, τώρα.

  • δίδυμοι

Θα μπορούσαν να υπάρξουν μαγικές στιγμές στη σιωπή ή στο ερωτικό πάθος που συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Καθώς η μοναξιά και η απομόνωση είναι σημαντικά στοιχεία για την ευτυχία της σχέσης σου. Αν μπορείς να επιδοθείς σε κάτι που δεν είναι τόσο διανοητικά ή σωματικά εξοντωτικό, τότε αυτό είναι βέβαιο πως θα είναι πιο ευχάριστο από το να δραστηριοποιηθείς περισσότερο σήμερα.

  • καρκίνος

Έχεις άφθονη θετική ενέργεια στη διάθεσή σου για να τροφοδοτήσεις τον ρομαντισμό αυτή τη στιγμή! Ειδικά αν το μυαλό και η καρδιά σου είναι ανοιχτά και δεκτικά, σε βαθιές, αγαπημένες αλληλεπιδράσεις. Αν είσαι σε σχέση και υπάρχει ένα ζήτημα που εσύ και ο εραστής σου έχετε επιλέξει να αγνοήσετε, τότε μπορείτε να ενθαρρύνετε το ανοιχτό πνεύμα, ώστε να βγάλετε το ζήτημα από την κρυψώνα του. Η υπομονή και η καλοσύνη, πρόκειται να είναι αμοιβαία…. γι’ αυτό πρόσφερέ τα σε αφθονία.

  • λέων

Η Σελήνη αυξάνει και επηρεάζει την ικανότητά σου να είσαι αποτελεσματική. Αυτό θα μπορούσε να σε βοηθήσει να βρεις έναν τρόπο να είσαι παράλληλα παραγωγική και στη σχέση σου, αυτό το διάστημα. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, θα είσαι αποφασισμένη να αφήσεις τις υπεύθυνες και αξιόπιστες ιδιότητές σου, να λάμψουν. Θα μπορούσε να είναι η δέσμευση και η αποφασιστικότητά σου να κρατήσεις το λόγο σου, που αντηχεί βαθιά μέσα στην ψυχή του αγαπημένου σου.

  • παρθένος

Θα δεις τ’ αποτελέσματα για τις πρόσφατες προσπάθειές σου όπως και θετικές ενδείξεις, για ένα στόχο στα ερωτικά σου, πως είναι εφικτός. Αυτή είναι η στιγμή για να παραμείνεις πιστή στα παθιασμένα σου όνειρα. Και να δώσεις προσοχή στα μικρά βήματα που απαιτούνται για την επίτευξή τους, καθώς θα είσαι διατεθειμένη να εστιάσεις πάρα πολύ στη μεγαλύτερη εικόνα. Η πρόοδος που θέλεις για τη σχέση σου, θα απαιτήσει αρκετή υπομονή.

  • ζυγός

Καθοδηγούμενη από αυτό που πραγματικά εμπνέει την καρδιά σου, μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου υπέροχα, αυτή τη στιγμή. Είσαι σε θέση να σκάψεις βαθιά μέσα σου και να συνδεθείς με νέους και ίσως πιο δημιουργικούς τρόπους, για να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Σαν αποτέλεσμα, θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, που θα σ’ ενθαρρύνει να εγκαταλείψεις οποιαδήποτε πτυχή του παρελθόντος σου, που παρεμπόδιζε μέχρι τώρα την εξέλιξη της παρούσας σχέσης σου. Ένα ή δύο σέξι όνειρα θα μπορούσαν να εμφανιστούν, πολύ σύντομα!

  • σκορπιός

Μια ωραία σεληνιακή επιρροή θα σε δυσκολέψει στην προσπάθειά που θα κάνεις για να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου αυτή τη στιγμή…. αλλά με τον πιο θαυμάσιο τρόπο. Θα εστιάσεις την προσοχή σου σε κάποιον, που εκτιμά την αισθησιακή ενέργεια που μεταδίδεις στη σχέση σου και θα του δείξεις, πόσο σημαντικός είναι για σένα. Το να είσαι τυχερή στον έρωτα, απαιτεί να εκφράσεις την ειλικρινή και γνήσια ευγνωμοσύνη σου.

  • τοξότης

Παρά την οποιαδήποτε αποφασιστικότητα ή τους φραγμούς που βάζεις, κάτι από το ρομαντικό σου παρελθόν, θα βρει το δρόμο του στις τρέχουσες ερωτικές σου συνθήκες. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο αντιδράς σε μια τρέχουσα εξέλιξη. Ευτυχώς, έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις, γιατί αντιδράς με τον τρόπο που το κάνεις – και να κάνεις μια έγκαιρη και αναγκαία αλλαγή, όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους κάνεις κάτι τέτοιο.

  • αιγόκερως

Θα εκπλαγείς από τη χαλαρή στάση που διατηρείς στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή! Αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σύμπτωμα της θέλησής σου να επενδύσεις λιγότερες προσπάθειες σε ό, τι ήταν απαραίτητο, πρόσφατα. Οποιαδήποτε σύγχυση, αβεβαιότητα ή απογοήτευση μπορεί να σε κάνει να υιοθετήσεις μια πιο ευέλικτη και αυθόρμητη στάση. Κι αυτό ακριβώς είναι που χρειάζεται να κάνεις τώρα. Έχεις αναπροσαρμόσει τον τρόπο σκέψης σου, για να ξαναβρείς τη φόρμα σου. Άφησε τις εξελίξεις να λειτουργήσουν μόνες του, και μην προσπαθήσεις να τις ελέγξεις.

  • υδροχόος

Ένας σταθερός και προβλέψιμος ρομαντισμός, μπορεί να είναι προτιμότερος από οτιδήποτε απρόβλεπτο ή αυθόρμητο αυτή τη στιγμή. Η ιδέα σου για το τι σημαίνει χαλάρωση, μπορεί να διαφέρει απ’ αυτό που θέλει ή χρειάζεται ο αγαπημένος σου. Θα μπορούσες πιθανώς να ζήσεις χωρίς περιττά πράγματα, στα ερωτικά σου τώρα. Με το να διατηρείς τα πράγματα απλά, μπορείς να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές σου μπαταρίες, και να δεχτείς τις αυθόρμητες εξελίξεις, μόλις αυτές, παρουσιαστούν.

  • ιχθύες

Είτε πρόκειται για τον εραστή σου είτε για κάποιον που έχεις στο μυαλό σου, μια ισχυρή φιλική σχέση θα είναι υπαρκτή μέσα σ’ ένα δεσμό τώρα. Υπάρχει μια ευχάριστη αμφίδρομη κατανόηση και μπορείς να την αξιοποιήσεις υπέροχα, με το σύντροφό σου. Αυτό που μπορεί να ήταν ευχάριστο μεταξύ σας από ερωτικής άποψης όπως και η υποστήριξη που προσφέρετε ο ένας στον άλλο, θα μπορούσε να μεταφερθεί σε ένα πολύ διαφορετικό και καινούργιο επίπεδο. Αυτή η πρόοδος είναι πολύ γλυκιά για να της αντισταθείς ή να είσαι προσεκτική απέναντί της.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments