Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: Η πώληση του ανεβάζει τον πήχη στην ΑΕΚ για εξτρέμ και φορ

Βασίλης Μπάρκας: Η πώληση του ανεβάζει τον πήχη στην ΑΕΚ για εξτρέμ και φορ
Βασίλης Μπάρκας: Μια ενδεχόμενη πώληση του διεθνή γκολκίκερ θα δώσει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να κινηθεί πιο άνετα στην αγορά.

Βασίλης Μπάρκας: Η ΑΕΚ ξεκίνησε τις προπονήσεις της επί Ελληνικού εδάφους και σε λίγες μέρες θα αναχωρήσει για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Με την έλευση του Μιγκέλ Καρντόσο οι “κιτρινόμαυροι” πάτησαν γκάζι στα μεταγραφικά και έκλεισαν τις περισσότερες τρύπες στο ρόστερ. Η “Ένωση” χρειάζεται δυο ακόμα ποδοσφαιριστές για να καλύψει τις βασικές ανάγκες της. Οι δυο προσθήκες που θα γίνουν θα είναι για το αριστερό άκρο και την κορυφή της επίθεσης. Μπορεί να έχουν προταθεί πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα πάρουν βιαστικές αποφάσεις.

Το τεχνικό τιμ της ομάδας πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση έχει αποφασίσει ότι αυτές οι δυο μεταγραφές πρέπει να κάνουν τη διαφορά. Αυτό σε συνδυασμό με το οικονομικό πλάνο της ΑΕΚ σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει υπομονή για κάποιες ποιοτικές περιπτώσεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει μόνο με έναν τρόπο. Να μπουν στα ταμεία χρήματα από κάποια πώληση ποδοσφαιριστή. Αυτή τη στιγμή σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Βασίλης Μπάρκας.

Το “Like” πολλών ομάδων στον Μπάρκα

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει αίσθηση ότι δεν θα αργήσει να σκάσει πρόταση για την αγορά του διεθνή τερματοφύλακα. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και με την Εθνική ομάδα τον έχουν βάλει στα μπλοκάκια πολλών ομάδων. Εδώ και μέρες η Ρόμα παρακολουθεί την περίπτωση του και φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη κρούση προς την πλευρά της ΑΕΚ. Ωστόσο η Ιταλική ομάδα δεν παίζει μόνη της καθώς ενδιαφέρον υπάρχει από την Πόρτο και έναν Γερμανικό σύλλογο.

Ο “δικέφαλος” δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό που θα φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μάνατζερ που έχουν προσεγγίσει την ΑΕΚ πιστεύουν ότι αυτό το ποσό δεν είναι απαγορευτικό για αυτές τις ομάδες. Οι “κιτρινόμαυροι” γνωρίζουν από καιρό το ενδιαφέρον, γιαυτό προχώρησαν στην απόκτηση του Αθανασιάδη από τον Αστέρα Τρίπολης. Σε περίπτωση που ο Μπάρκας αποχωρήσει τότε ο Παναγιώτης Τσιντώτας που πρόσφατα ανανέωσε, θα γίνει βασικός.

Με τα χρήματα που θα εισπράξει η ΑΕΚ θα μπορέσει να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση για την αγορά εξτρέμ και σέντερ φορ. Οι πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να έρθουν στον σύλλογο δυο ποδοσφαιριστές εγνωρισμένης αξίας που με το “καλημέρα” θα κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments