Ελλάδα

Athens Voice: Σφοδρές αντιδράσεις για την ανάρτηση με τη νοσοκόμα

Athens Voice: Σφοδρές αντιδράσεις για την ανάρτηση με τη νοσοκόμα
Athens Voice: Η εν λόγω ανάρτηση κατέβηκε μετά από λίγη ώρα, λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν σχετικά με το περιεχόμενό της.

Athens Voice: Πολλές αντιδράσεις έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες, με αφορμή την ανάρτηση της ιστοσελίδας, που αναφέρθηκε στον θάνατο της γυναίκας στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας το Σάββατο. Το σχόλιο ήταν το εξής: “Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού”.

Η εν λόγω ανάρτηση “κατέβηκε” μετά από λίγη ώρα, λόγω των σφοδρών αντιδράσεων που προκλήθηκαν στα social media, με αρκετούς επώνυμους και ανώνυμους να παίρνουν θέση για το εν λόγω σχόλιο. Άμεση ήταν η αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να σημειώνει: “Όταν ο μισανθρωπισμός γίνεται αξία έχουμε καθήκον να υψώσουμε τη φωνή μας. Όταν ο κοινωνικός κανιβαλισμός θριαμβεύει κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Να μην το συνηθίσουμε! Να μην το επιτρέψουμε!”. Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου.

Πέραν των αντιδράσεων από την πολιτική σκηνή, εκατοντάδες σχόλια έχουν προέλθει από τον κόσμο, τα περισσότερα εξ’ αυτών γραμμένα σε αρκετά “σκληρή” γλώσσα για το σχόλιο που έχει προκαλέσει σάλο, από το πρωί της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτήν την ώρα, η Athens Voice δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη τοποθέτηση σχετικά με το θέμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments