Lifestyle

Ελισάβετ Μουτάφη: “Δεν παίρνουμε πλέον τα ίδια ποσά με την περίοδο προ κρίσης”

Ελισάβετ Μουτάφη: “Δεν παίρνουμε πλέον τα ίδια ποσά με την περίοδο προ κρίσης”
Ελισάβετ Μουτάφη: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις διαφορές σε μισθολογικό επίπεδο αλλά και για το επίπεδο των ελληνικών παραγωγών.

Ελισάβετ Μουτάφη: Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο “My TV” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί (“Οργή”). Η Ελισάβετ Μουτάφη τόνισε, μεταξύ άλλων ότι έχει ανέβει το επίπεδο των ελληνικών παραγωγών τα τελευταία χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των αμοιβών των ηθοποιών. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι υπάρχουν διαφορές σε σχέση με τους μισθούς προ κρίσης, ωστόσο χαρακτήρισε τον εαυτό της τυχερό, γιατί πάντα λάμβανε τα χρήματα που ζητούσε.

“Ναι, έχω πάρει λεφτά αλλά είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ζητούσα καλά λεφτά –και ευχαριστώ πάρα πολύ τους παραγωγούς, γιατί δεν είχα ποτέ θέματα – αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ δεν υποτιμώ τον εαυτό μου, τον σέβομαι, και πάντα είμαι εκεί που πρέπει να είμαι. Δεν είμαι η «τρελή» που ζητάει εξωπραγματικά ποσά, γιατί έτσι στερούνται νεότεροι. Αυτό δεν μου αρέσει και, πάντα, το έχω στο μυαλό μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Έχει βελτιωθεί το επίπεδο των ελληνικών σειρών; Σε τεράστιο βαθμό. Γίνονται ωραίες δουλειές και τόσες όσες πρέπει. Ούτε αυτή η υπερβολή που δεν ξέρουμε από πού μας ήρθε αλλά και έχει δουλειά ο κόσμος. Οι παραγωγές έχουν αρχίσει να γίνονται όπως ήταν παλαιότερα, με πολύ καλές συνθήκες στο γύρισμα κ.ο.κ.

Μόνο οι αμοιβές των ηθοποιών και των τεχνικών δεν έχουν βελτιωθεί; Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι τα λεφτά που παίρναμε πριν τη κρίση. Βέβαια, σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει μία ισορροπία. Δηλαδή, περάσαμε τη φάση που δινόντουσαν τρελά λεφτά στην τηλεόραση, και μετά πέσαμε στα λίγα, ενώ πολλές φορές υπήρχε και «εκμετάλλευση». Ειδικά στους νεότερους ηθοποιούς. Τώρα υπάρχει μία κατάσταση κάπου στη μέση και λίγο ανώμαλη. Σιγά – σιγά θα φτιάξει…

Εσύ διεκδίκησες τα λεφτά που θεωρούσες ότι άξιζες; Ναι, έχω πάρει λεφτά αλλά είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ζητούσα καλά λεφτά –και ευχαριστώ πάρα πολύ τους παραγωγούς, γιατί δεν είχα ποτέ θέματα – αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ δεν υποτιμώ τον εαυτό μου, τον σέβομαι, και πάντα είμαι εκεί που πρέπει να είμαι. Δεν είμαι η «τρελή» που ζητάει εξωπραγματικά ποσά, γιατί έτσι στερούνται νεότεροι. Αυτό δεν μου αρέσει και, πάντα, το έχω στο μυαλό μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments