Video

Τελικός Survivor 2019: Απόψε ρίχνει αυλαία το reality επιβίωσης (vid)

Τελικός Survivor 2019: Απόψε ρίχνει αυλαία το reality επιβίωσης (vid)
Τελικός Survivor 2019: Σήμερα θα γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στο reality επιβίωσης.

Τελικός Survivor 2019: Μετά από αρκετούς μήνες πλησιάζει η στιγμή που το τρίτο Survivor θα περάσει στην ιστορία. Το παιχνίδι ξεκίνησε σαν Ελλάδα – Τουρκία, αλλά τα χαμηλά νούμερα ανάγκασαν τον παραγωγό της εκπομπής να το αλλάξει για να γίνει πιο ενδιαφέρον. Οι δυο ομάδες μετατράπηκαν σε άσπρη και μαύρη με παρουσία Ελλήνων και Τούρκων σε κάθε ομάδα. Αυτό προκάλεσε αρκετές εντάσεις, ειδικότερα ανάμεσα στους Τούρκους παίκτες. Λογομαχίες, λιποθυμίες και πισώπλατα “μαχαιρώματα” έγιναν καθημερινότητα στον Άγιο Δομίνικο.

Παρά το γεγονός πως οι ομάδες ήταν ανάμεικτες, θα υπάρξουν δυο νικητές. Ένας από κάθε χώρα. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ. Η Κατερίνα Δαλάκα, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Νίκος Κοσμάς ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για να πάρουν την πρώτη από τις δυο θέσεις. Μετά από μια συγκλονιστική μάχη, η κατά πολλούς κορυφαία παίκτρια, Κατερίνα Δαλάκα ήταν αυτή που πήρε το πρώτο εισιτήριο.

Τελικός Survivor 2019: Τι θα γίνει με τους άλλους φιναλίστ

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί τους Έλληνες φιναλίστ στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Αλικαρνασσό. Αυτή ήταν μια απόφαση που ξάφνιασε πολλού καθώς τα προηγούμενα δυο χρόνια ο τελικός είχε γίνει επί Ελληνικού εδάφους. Αυτή η κίνηση έγινε από τον Τούρκο παραγωγό για λόγους οικονομίας. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του με το κανάλι του ΣΚΑΪ δεν είναι καλές και δεν αποκλείεται το φετινό Survivor να είναι το τελευταίο που θα παρακολουθήσουμε. Τουλάχιστον από την συχνότητα του Φαληρικού σταθμού.

Πέρα από την Κατερίνα Δαλάκα που έχει εξασφαλισμένη τη θέση της, πρέπει να προκύψει άλλος ένας φιναλίστ. Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει ψηφοφορία και το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιος θα διεκδικήσει το πρώτο βραβείο. Μόλις μάθουμε τον έτερο φιναλίστ τότε θα ξεκινήσει νέα ψηφοφορία, αυτή τη φορά για να αναδειχθεί ο Έλληνας νικητής του φετινού reallity επιβίωσης. Στο πλατό της εκπομπής θα βρεθούν όλοι οι παίκτες που πήραν μέρος στο Survivor 3 και φυσικά θα προβληθούν πολλά βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των διαγωνιζόμενων στην πολύμηνη παρουσία τους στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Ο Τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ στις 20:50.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments